Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Çin motorlarına Herkes Kötü Gözle Bakıyor Ama İYİKİ ÇİN MOTORLARI PİYASAYA GİRDİ

Çoğu Kişi gibi Bende çin mallarına kuşkuyla bakarım . Ama motosiklet konusunda çin motorlarının piyasaya girmesi çok iyi oldu bence . Çünkü Birincisi motosiklet almak isteyen herkes bişekilde kendi bütçesine uygun motorları alabildi. Buna Bağlı olarak da trafikte kullanılan motor sayısı arttı. Heme hemen her ilde 12 ay trafikte motor var . Buda Motor Kültürünün yerleşmesi ve motosikletlerin kendini kabul ettirmesi olarak güzel bir durum. Son olarak da marka motorları fiyat yönünden terbiye etti ( Düşük cc motorlar ve scooterları ). Tabii çin motorlarının Marka motorlara da faydası oldu . Şöyle ki 250 cc Çin grubu motor kullanan birisi motorunu değiştirmek istediğinde tekrar 250 cc bir motor almaz . 400-600 cc motora binmek ister bu da marka motor demektir. Yani Motosiklete binmek isteyen herkes motora binebilmiş oldu.

Şimdi bence kalite konusunda çinlinin bir kabahati yok adamlar ne kadar para o kadar köfte mantığına göre iş yağıyorlar.
    Çinden İthalat Yapan Bir abim ded ki kimle yaparsan yap çinliyle pazarlık yapma dedi. Çünkü Gidiyosun Orada 1000 $ 'lık bir motor beğeniyosun onu pazarlıkla 600 $ ' a düşürüyosun ve pazarlık yaptığını zannediyorsun Ama iş öyle değil Çinli 1000$ 'lık Motordan 400 $ 'ını kurtarana kadar malzme kalitesini düşürüyorKullanması gereken malzeme Kromsa hurda dan çıkma çelik kullanıyor.

Bizim RR ' ların Maşallahı var almak isteyip de çin motoru diye şüphe edenler varsa ; Bu motoru getirenler çinliyle pek pazarlık yapmadı :mrgreen:

Eczacı
     Uşak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sonuna dek katılıyorum.Raptor ve benzeri motorlar piyasada olmasaydı bir çok insan cruiser motora ancak rüyasında binebilirdi.Elbette çekik gözlülerin kalite konusunda hiçbir kabahati yok.Sony v.b bir çok tanınmış ve kaliteli marka kendi ürünlerini ucuz iş gücü sebebiyle çinde yaptırıyor.
    RaptorRider Tolga...

yeaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yunus Emre Aytaç
    Öğrenci
     VT 750 C4
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abilerim tamada bazen öyle motorlar oluyoki giderken altında ikiye ayrılacakmış gibi oluyo kaza riskleride artıyo tamam herkes motor sahibi oldu ama bence pek güvenli değil.... bu en dandik çin mallarını kastediyorum ama........
    Yunus Emre

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yeaks İşte o motorları biliyorum ucuz olsun diye en adi malzemeden yapılmış motorlar

vgsdfgd fgdfgf
    Öğrenci
     fdgdfg dsfgdfg
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar bu sabah 8:30 istanbul mecidiyeköyden çıktım 3 kere sigara molası verdim ankara eryamana 13:45 de geldim motorlarımız güzel.. motoruna iyi bakan sorunsuz uzun süre keyifle biner..

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    sanki YAMAHA ve HONDA nerde yapılıyor...

BİLEN SÖYLESİN...
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

Jedaykin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Kaya
    Bilgisayar Mühendisliği
     DD250E-9
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    çok haklısın. aynı şekilde düşünüyorum. çin malları olmazsa bu ülkede motor kullanımı belli bir kitlenin tekelinde kalırdı. motosiklet kullanıcılarını sorunları da imkanı yok çözümlenmezdi. tamam çok kalitesizler var ama 900 liraya güvenli sorunsuz bir motor alınmayacağını insanların düşünüp ona göre karar vermesi gerekir. kötü örnekler yüzünden bütün çin markalarını kötülemek yanlış. burda ve başka sitelerde de daha önce bahsetmiştim. tamam belki çin malları çok güvenli değil ancak insanlar motor sahibi oldukça bilgi sahibi olacaklar fikir sahibi olacaklar ve motor kullanıcılarının sorunlara azalmaya başlayacak. bunu da çin malları başaracak. yoksa yamaha gibi markalar tok satıcı durumunda ybr 250'yi neredeyse 10.000 liraya sürdü adamlar piyasaya. kısacası çinlilere dua etmek gerek.

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı handojoe Nickli Üyeden Alıntı
    sanki YAMAHA ve HONDA nerde yapılıyor...

BİLEN SÖYLESİN...
    Yamaha ve honda; bazı modelleri dışında çoğu modelini çinde üretiyor. Tabii kendi kalite standartlarında ve kendi mühendisleri gözetiminde

cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cem kurt
    İktisat
     -
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çin'de ucuz malzeme fiyatlari oldukca dusuruyor ama fiyatlarin esas ucuz olmasinin sebebi is gucunun ucuz olmasi. Krom her yerde kromdur celik te her yerde celiktir homda yamaha gibi japon motosikletler ayni kaliteli malzemeyi kullanarak neden cin de uretiyorlar saniyorsunuz, is gucu o kadar ucuz ki malzemeden calmaya gerek kalmiyor. Ha ama son kullanici bunu bilmedigi icin ayni kaliteyi yine ayni parayi odeyerek almaya devam ediyor bu sayede japon markalar ceplerini daha da cok dolduruyorlar...
    Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel TÜRKER
    ithalat
     RR DD250
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    çinin gözünü seveyim ben yaa gözleri pek küçük ama olsun :mrgreen: :mrgreen:
    Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)