Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Metekoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ahmet Nail Özdemir
    İnternet Cafe
     Regal Raptor DD 250E-10
     Gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapılan kazaların yüksek çoğunluğunun şehiriçinde ve 40-60 km hızları arasında yapıldığını söyleyerek konuya gireceğim. Arkadaşlar hevesini kırmış gibi oluyor fakat hepsi de doğru söylüyor. Türkiye anayasalarında kafana yoğurt kabı da taksan yasal olarak kabul görecektir. Fakat yasal olmadığını söyleyen de var, nazi kaskından ceza yiyen de var.

Gel gelelim senin durumuna. Haklı bir sebebin var elbet, kısa mesafelerde full face kask takmak istemiyorsun. Ceza yememek için de hiç takmamazlık yapmak istemiyorsun. Ne yalan söyleyeyim ben de kısa mesafelerde hiç kask takmak istemiyorum fakat her aklıma bu geldiğinde şunu telkin ediyorum kendime "Takmadığın gün kaza yaparsın" bunu koyalım cebe.

Nazi kaskı ile ilgili bir de Celil Başkan'la görüş. Yüzyüze görüşme fırsatı bulabilirsen kafasında derin bir yara izi vardır. Sebebi de nazi kaskı! Bunu da koyduk cebe.

RaptorRiders ailesi olarak! Aile diyorum çünkü; her kardeş birbirini düşünmek ve uyarmakla mükellef. O yüzden de seni de şiddetle uyarıyorum. Lütfen yoğurt kabından bozma o zımbırtıyı kafana takma. Yarım kasklar satılıyor. Görüntüsü şahane olan Speed&Strenght marka kasklar var. Bir göz atmanı tavsiye ederim.

Unutma; biz seni üç kez uyaracağız. Dördüncüsü senin tercihin olacak!

Kazasız belasız günler dilerim.

Sevgiler.

tb
    valla hevesden ziyade göz dağı gibi oldu biraz bu yorumlar sadece motorun üzerine koyarım orada kalsın o kask bu saatten sonra.. sen ve diger arkadaşlara teşekkür ediyorum uyarıları için..

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı Metekoray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla hevesden ziyade göz dağı gibi oldu biraz bu yorumlar sadece motorun üzerine koyarım orada kalsın o kask bu saatten sonra.. sen ve diger arkadaşlara teşekkür ediyorum uyarıları için..
    Ailemiz içerisindeki hiçbir abimize yada kardeşimize motor üstündeyken zarar gelsin istemiyoruz. Art niyetli bir amacımız asla olamaz sevgili Ahmet abi. Seni düşünüyoruz

Metekoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ahmet Nail Özdemir
    İnternet Cafe
     Regal Raptor DD 250E-10
     Gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ailemiz içerisindeki hiçbir abimize yada kardeşimize motor üstündeyken zarar gelsin istemiyoruz. Art niyetli bir amacımız asla olamaz sevgili Ahmet abi. Seni düşünüyoruz
    ALLAH razı olsun kardeşim teşekkür ederim düşündüğünüz için dikkate aldım uyarılarınızı şehir içide olsa kapalı kasklar kullanmaya gayret göstereceğim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler