| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
1
1
A Rh (+)
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Hayırlı uğurlu olsun sağlamlığını test etmek durumunda kalmazsın inşallah. Söylenenlere ek olarak görsel yönden tatmin edici bir görüntüsü olsa da güvenlik açısından bir yararı olmaz maalesef. Motora binerken bile düşüp beyin kanamasından ölen var Allah korusun..
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)nazi kaskı bildiğin şapka düştüğünde kafanı carpcagın hiçbiryerinde koruma yok ve 25 km hızda beyin ölümü gerceklesebiliyo kafayı vurunca allah korusun oyüzden sehir içi bu uzun yolda normal kask deme bence sehir içi asıl tehlike
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Yapılan kazaların yüksek çoğunluğunun şehiriçinde ve 40-60 km hızları arasında yapıldığını söyleyerek konuya gireceğim. Arkadaşlar hevesini kırmış gibi oluyor fakat hepsi de doğru söylüyor. Türkiye anayasalarında kafana yoğurt kabı da taksan yasal olarak kabul görecektir. Fakat yasal olmadığını söyleyen de var, nazi kaskından ceza yiyen de var.
Gel gelelim senin durumuna. Haklı bir sebebin var elbet, kısa mesafelerde full face kask takmak istemiyorsun. Ceza yememek için de hiç takmamazlık yapmak istemiyorsun. Ne yalan söyleyeyim ben de kısa mesafelerde hiç kask takmak istemiyorum fakat her aklıma bu geldiğinde şunu telkin ediyorum kendime "Takmadığın gün kaza yaparsın" bunu koyalım cebe.
Nazi kaskı ile ilgili bir de Celil Başkan'la görüş. Yüzyüze görüşme fırsatı bulabilirsen kafasında derin bir yara izi vardır. Sebebi de nazi kaskı! Bunu da koyduk cebe.
RaptorRiders ailesi olarak! Aile diyorum çünkü; her kardeş birbirini düşünmek ve uyarmakla mükellef. O yüzden de seni de şiddetle uyarıyorum. Lütfen yoğurt kabından bozma o zımbırtıyı kafana takma. Yarım kasklar satılıyor. Görüntüsü şahane olan Speed&Strenght marka kasklar var. Bir göz atmanı tavsiye ederim.
Unutma; biz seni üç kez uyaracağız. Dördüncüsü senin tercihin olacak!
Kazasız belasız günler dilerim.
Sevgiler.
tb
0 Rh (+)
0 Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)