Alıntı ckaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Devir teslim törenine yetişemeyip geç gelsem de yeni görevlerinizin hayırlı olmasını diliyorum.
Alıntı Berkay BEKTAŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı uğurlu olsun
Alıntı Ferhat BASTEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İzmir ekibine hayırlı olsun. Tuğrul ve Hikmet kardeşlerime yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın.
Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tuğrul ve Hikmet abi tebrik ediyorum sizleri başarılarınızın devamını diliyorum. Hem süper bir akşam buluşmasi hemde anlamlı bir olayı kutlamissiniz. Herkese Ankaradan kucak dolusu selamlar sevgiler. İzmir adamsınız 🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘👍
Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tuğrul ve Hikmet ikinizide canı yürekten tebrik ediyorum yeni görevlerinizde başarılar diliyorum hepbirlikte çok daha güçlü , kuvvetliyiz yolunuz açık olsun
Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Görev alan arkadaşların yeni görevleri hayırlı-uğurlu olsun. Allah utandırmasın,bol bol fotoğraf bekliyoruz devir-teslim töreninden..
Alıntı spue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İzmir,
İlk gidişimin kötü anılarına rağmen çok sevdiğim güzel şehir...Ve şahsım olarak;
bu şehirde, gittiğim zaman yalnızlık çekmeyeceğim, yardım isteyebileceğim ve konuşup, sohbet edip güleceğimiz, kızıp hep birlikte küfredebileceğimiz bir kardeşlik ve aile ortamı oluşturan, zorluklarına rağmen, emeğini ve özverisini esirgemeyen kardeşim TUĞRUL BAYLAN'a çok çok teşekkür ederim....
İçinde Motosiklet ve yol sevdası olan İzmir'li kardeşlerimi de, bu emeğe ve özveriye katılarak, destek olarak oluşturdukları aile ortamı ve bu ortamın sürdürülebilir bir yapıya kavuşması çabaları için çok çok teşekkür ederim.
Bu kardeşliğin devamı için görev alan Hikmet kardeşimi de tebrik eder, görevinde başarılar dilerim.
Alıntı Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
her iki taraf icin hayirli olsun... hayirli olsun RR
Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Görevi teslim eden Tuğrul Kardeşimizin bugüne kadar izmire kattığı tüm değerler için teşekkürü borç biliriz.Yeni görevindede aynı özveriyi göstereceğine olan inancımız tamdır.
Görevi devralan Hikmet kardeşimizinde almış olduğu bayrağı hakkıyla taşıyıp RaptorRiders İzmiri dahada öteye taşıyıcağından şüphemiz yoktur.
Allah utandırmasın. Ailemize hayırlı uğurlu olsun.
Alıntı Bypale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tuğrul ve Hikmet abi. Yeni görevleriniz hayırlı olsun. Başarılar dilerim.
Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tuğrul ve Hikmet abi yeni görevleriniz hayırlı olsun
Alıntı Rkeem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yeni görevleriniz hayırlı olsun arkadaşlar
Alıntı Peder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yeni görevleriniz hayırlı olsun. Buluşmada iyi eğlenceler
Arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim ve bu kulübü bu günlere getiren sevgili Başkan'larım;

Bugüne kadar çok büyük işer başardık hep birlikte. Herşeyden önce bu bir ekip işiydi ve her bir üyenin İzmir üzerindeki inanılmaz emeği, özverisi, fedakarlığı var. Buradaki başarı bir tek bana ait olmamakla birlikte hepimizin başarısıdır. Hep birlikte bunu yaptık ve altına yine hep birlikte imzamızı attık.

Yaklaşık bir yıl önce geldiğim kulüp ile, bu kulübün bu gün geldiği nokta arasında muhteşem güzellikler ve değişiklikler var. İzmir'in kurulması ile birlikte, Ankara, Samsun, Antalya, Eskişehir, Bodrum ve diğer illerdeki yapılanmaları güçlendirip hep birlikte daha iyiye olan yolculuğumuza hız kesmeden devam edeceğiz.

Bugüne kadar desteğini esirgemeyen tüm kardeşlerime teşekkür ederim. İyiki varsınız.

Sevgiler.

tb