hayırlı uğurlu olsun![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Küba SL200
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)hayırlı uğurlu olsun![]()
Normal de takım elbise giydiğinde daha ağır adımlarla yürüdüğünü anımsa ve kimseyle yarışma. Görev paylaşımı yaptık, o işe ’racingci’ kardeşler bakıyor.
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim ve bu kulübü bu günlere getiren sevgili Başkan'larım;
Bugüne kadar çok büyük işer başardık hep birlikte. Herşeyden önce bu bir ekip işiydi ve her bir üyenin İzmir üzerindeki inanılmaz emeği, özverisi, fedakarlığı var. Buradaki başarı bir tek bana ait olmamakla birlikte hepimizin başarısıdır. Hep birlikte bunu yaptık ve altına yine hep birlikte imzamızı attık.
Yaklaşık bir yıl önce geldiğim kulüp ile, bu kulübün bu gün geldiği nokta arasında muhteşem güzellikler ve değişiklikler var. İzmir'in kurulması ile birlikte, Ankara, Samsun, Antalya, Eskişehir, Bodrum ve diğer illerdeki yapılanmaları güçlendirip hep birlikte daha iyiye olan yolculuğumuza hız kesmeden devam edeceğiz.
Bugüne kadar desteğini esirgemeyen tüm kardeşlerime teşekkür ederim. İyiki varsınız.
Sevgiler.
tb
Honda Shadow Ace Deluxe 750
0 Rh (+)Tuğrulum sana ve Hikmet kardeşimize hayırlı uğurlu olması dileklerimle. Birlikte çıktığımız bu yollar hiç bitmesin![]()
YOK
Çanakkale/Merkez
A Rh (+)Yeni görevleriniz, terfileriniz hayırlı uğurlu olsun, iyi eğlenceler![]()
from tha ground unda!
Daytona DD250
İzmir / Göztepe
A Rh (+)Kardeşlerim, yeni görevleriniz hayırlı uğurlu olsun. Kaza sonrası malum durumum sebebiyle gelemedim ama aranızda olmayı çok istedim.![]()
Yamaha XVS950 A Midnight Star
B Rh (+)Kardeşlerim çok keyifli bi akşamdı herşey için teşekkürler en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere![]()
BMW R1100RT
Karşıyaka/İzmir
A Rh (+)Katılımlarınız ve iyi dilekleriniz/mesajlarınız için herkese tekrar teşekkürler... İnşallah kardeşliğimiz için hayırlısı olur.
spyder250e 10 2014
bornova/İZMİR
0 Rh (+)Çok güzel ve anlamlı bir gece oldu hikmet Hikmet ve Tuğrul a yeni görevinde başarılar allah utandırmasın 😂
D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)