| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Hayirli olsun. Ne kadar estetik olsa da guvenlik acisindan hicbir artisi olmayan kask tipi... bu ailede de kullanimi yasak aklinda olsun 😊
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Kask gayet gösterişli tin tin sahilde dolaşırken 10 numara antep sahillerinde : ) fakat uzun ve trafik bol yollarda aman haa kafandan uçar gider yani ilk tercihin bu kask olmamalı ustadim..
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Kask güzel.Hevesini kaçırmak istemem ama bende de nazi kaskı var.Kullanmayı çok istiyorum ama kullanmıyorum.Çünkü motor üstünde ölmek istemiyorum.Uzun yıllar sürmek istiyorum![]()
1
1
A Rh (+)
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)nazi kaskı bildiğin şapka düştüğünde kafanı carpcagın hiçbiryerinde koruma yok ve 25 km hızda beyin ölümü gerceklesebiliyo kafayı vurunca allah korusun oyüzden sehir içi bu uzun yolda normal kask deme bence sehir içi asıl tehlike
Regal Raptor DD 250E-10
Gaziantep
A Rh (+)Çok kaskla aram haşır neşir değil aslında zaten hizlada aram yok bunu şehir içi dolaşırken takmak için aldım uzun yol için farklı kasklarim var ayrıca ucacagini düşünmüyorum çünkü ceneden bağlamalı aparatı varYani o kadarda kötü değil aslında
RR DD 250E-10
İzmir - Karşıyaka
0 Rh (+)Kazasız belasız güzel günlerde kullan hayırlı olsun![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)