arkadaşlar gelirim gayet iyi, fakat sabırsızım biraz. bu yüzden senetle ya da borçla 125 lik ya da 150 lik başlangıç için uygun bir motosiklet arıyorum. yardımcı olan çıkarsa sevinirim arkadaşlar
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
Eskişehir
B Rh (+)arkadaşlar gelirim gayet iyi, fakat sabırsızım biraz. bu yüzden senetle ya da borçla 125 lik ya da 150 lik başlangıç için uygun bir motosiklet arıyorum. yardımcı olan çıkarsa sevinirim arkadaşlar
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Arkadaşlar ,
Emre senet veya diğer güvencelerle motor arıyor. Kendisini tanırım ,ödemelerini düzenli yapar. Bu konuda aklınızda bir şüphe kalmasın. Motorunu değiştirmek,satmak isteyen arkadaşların dikkatine...
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)0 ariyorum diyorsan Izmir'de bi yer biliyorum
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mondial 150 sentor
Muğla-bodrum
0 Rh (+)
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Düşündüğün bi tarz var mı yoksa herhangi bir küçük hacim oluyor mu? Bizim ustada cfmoto 150lik su soğutmalı vitesli bi motor var ama istersen fiyat ve taksit konusunda sorabilirim.
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Erhanin bahsettiği motoru bende biliyorum. Temiz ve yeni motor.
YOK
Eskişehir
B Rh (+)başlangıç için olacağından 150 ya da 125 bile olur, model takıntım yok açıkcası, ayda 300-400 civarı ödeyebilirim.
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)İstanbul'da senetle satış yapan sadece point motor var bildiğim. sahibinden.com üzerinden aratırsan bulursun baya farklı motor seçenekleri vardı geçenlerde baktığımda
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Eğer ankaradan düşünürseniz bahsettiğimiz motor hem çok uygun hemde çok temiz
YOK
Eskişehir
B Rh (+)eskişehirdeyim, ankara yakın, uygun olur fakat ama chopper arıyorum ben.
Konu emressevinc tarafından (15.April.2016 Saat 16:08 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)