Merhaba. Ben Fikri Tezbaşar. Antalya'da yaşayan Kütahya'lı bir öğretmenim. Otuz yaşında, evli ve bir kız babasıyım.
Baba mesleğim motosiklet tamirciliğidir. Çocukluğum her türlü motosikletin arasında geçti. Yıl 2001 olunca babam dükkanını çırağına devredip hala devam eden uzun bir tatile çıktı :D
O zamandan beri motorlarla kısmen içli dışlıyım. Özellikle iki sene öncesine kadar Mondial 125 kullandım. Antalya'da çalındı :(
Özellikle bu yaz tatili için bir fotoğraf makinesi ile Antalya'nın sahil kasabalarını, ilçelerini gezmek, fotoğraf çekmek ve bir şeyler yazabilmek umuduyla hikayeler toplamak istiyorum. Bu nedenle yeniden bir motosiklet arayışına girdim. Bütçem en fazla 6000-6500 civarı olduğu için kendime az yakan :D rahat ve gösterişli bir raptor almak istiyorum. Bir aydan bu yana forumunuzu ve sahibinden.comdaki ilanları takip ediyorum. Umarım daha sık konuşur, tartışır ve sıkı bir ahbaplık kurarız. Konu hakkındaki tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bu hususları forumun ilgili kısımlarında soracağım.
Herkese yeniden selamlar. Allaha emanet olun...

yok
antalya
0 Rh (+)