Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ali Alp
    özel güvenlik
     Hyosung GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    4,161
    Beğenilmiş
    1,148
    öncelikle merhaba. Yaklaşık 1 aydır Antalya içi daytona-spider bakıyorum, ancak henüz istediğim temizlikte bulamadım. İnşallah sana da bana da nasib olur gönlümüzce bir motor.

ben size şunu tavsiye edeyim eğer bütçe kısıtlı ise 250 cc klasik modellerden bütçene göre bulabilirsin. 6000 tl civarında temiz 2011-2012 bulabilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...91111549/detay
    mesela bu motor güzel gibi 2014 trafiğe çıkışlı ve fethiye antalyaya 2 saat mesafede. pazarlıka fiyat 6000 tl altına inebilir belki. hem uzun yolda 150 likten kat kat iyidir.

Fikri Tezbaşar
    öğretmen
     yok
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı wildworld Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fikri öğretmenim öncelikle hoşgeldiniz benim size tavsiyem çift silindir olan 250cc modeli olacak yakıt açısından çok bir farkı yok ancak uzun yolda gerçekten 250cc size çok daha uygun olacaktır. Bugün müsaitseniz Doğa Park restoranda buluşuyoruz bir çay içmeye muhabbet etmeye bekleriz. Saygılar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tesekkur ederim. Mesajinizi gec gördüm bu yüzden gelemedim. Umarim bu hafta motosiklet meselesini halletmis olacagim

Erhan AĞCA
    Peyzaj Mimarı
     Yamaha Drag Star 650
     Ankara-Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    DD 150 kullanan ve yaz tatilimde her türlü yolda kullanmış biri olarak araç sollarken zorluk çıkarması dışında olumsuz bi yanını söyleyemem. Dağ yollarında tırmanmalar sırasında çok sıkıştırmadıkça şişme filan da olmuyor. Marmaristen çıkarken yaklaşık bi 10 km civarında tırmandım ama herhangi bir aksaklık yaşamadım, yalnızca nadiren performans kaybı oluyor sıkıştırınca. Temiz bir 150lik bulursanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz şayet bütçe dediğiniz gibiyse

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Alıntı FikriTezbasar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İmkan konusu biraz sıkıntılı. Maximum bütçem 5500 civarında olunca 250lik bakamıyorum. Asıl amacım yaz tatilinde (öğretmenim) yaklaşık iki ay boyunca Antalya sahillerini, kasabalarını gezmek istiyorum. Bu bütçenin üzerine bir miktar da kask ve go pro tarzında bir aygıt için para ayırdım.
    Otobüslerin bagajına sığması hususunu hiç anlamadım. Baya baya bu motoru bagajda götürebilir miyim? :D Sonra otogarda çirkinlik çıkmasın :D
    Hocam öncelikle hoşgeldiniz. Başkanımız ve diğer arkadaşlar gerekenleri söylemişler.Bütçe deyince akan sular durur.Lakin Antalya'yı bilirim,gerçekten sıcak bir memleket. Yazın iki ay boyunca Antalya'yı gezmek istediğinizi söylemişsiniz. Bu da aktif kullanım demek... 150 cc lik hava soğutmalı bir model size uygun olmayacaktır. Yani eğer mümkünse 250 cc lik su soğutmalı bir model daha matah olacaktır.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)