Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Fikri Tezbaşar
    öğretmen
     yok
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

İlk Raptor'um için yardım bekliyorum

Herkese iyi akşamlar. Ben Fikri...
    Uzun zamandan beri Regal Raptor'u araştırıyorum. Bu ilk chopper'ım olacak. Bu yüzden mevzuya da çok hakim değilim malesef. Önümüzdeki hafta içinde motora bakmaya gideceğim. Antalya'dan almak istiyorum. Bu yüzden iki adet motosiklet arasında gidip geldim.
    Sizlere sorularım;
    Arada sırada Kütahya'ya (memleketim) gidip geleceğim. 400 km de ne kadar yakar (150 den bahsediyorum)
    Alırken nelere dikkat etmeliyim?
    Özellikle Antalya'da satın alırken götürüp gösterebileceğim birileri var mıdır?
    Kıyafet ve kask konusunda hiç bir bilgim yok. Ne kadar para hartcayarak, nasıl bir kıyafet takımı seçmeliyim...
    Son olarak arasında kaldığım iki motorsikletin linki aşağıdadır. Bu motosiklet sahipleri foruma üye ise onlardan da bilgi alabilirim. Bu fiyatlar normal midir yoksa pazarlık gerekli mi?
    Şimdiden teşekkürler...
    Link 1: Sahibinden
    Link 2: Sahibinden 2
    Konu FikriTezbasar tarafından (16.April.2016 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    İlandaki 2 makinada temiz güzel duruyor ama beyaz olanın modeli daha yüksek oluşu öncelikli tercih sebebi olur
    Ama imkanın varsa 250 cc makina uzun yol için daha uygun olur 150cc ler hava soğutmalı 250 cc ler su ve fan soğutmalı uzun yolda sıcak havada hararet yapmadan şişmeden rahat gider

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Fikri abicim Antalya'daki arkadaşlar eminim yardımcı olacaklardır. Harici olarak yakıtı ortalama 100 km'de 2,5-3 litre civarı bildiğim kadarıyla. Fakat kullanıma göre daha düşük yada yüksek değerler olabilir. Kıyafet konusu marka model ve tercihlere bağlı olarak 500 tl civarından başlayan fiyatlarla halledilebilir. İlk motor ve 400 km uzun yorucu olabilir, alternatif yöntem olarak şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüs firmaları motoru bagaja koyarak götürebiliyor. Şoför yada muavinle görüşülüp fiyatta pazarlık yapılabilir.

İlanlara gelince modelinin yüksek km'sinin az olması sebebiyle ikinci ilanı tercih ederdim.
    Herhangi bir yanlışım olduysa düzeltin lütfen. Konuyla ilgili olarak tecrübesi olan arkadaşlar da konuyu görünce gerekli bilgileri aktaracaklardır.
    Konu Peder tarafından (16.April.2016 Saat 00:44 ) değiştirilmiştir.

Fikri Tezbaşar
    öğretmen
     yok
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İmkan konusu biraz sıkıntılı. Maximum bütçem 5500 civarında olunca 250lik bakamıyorum. Asıl amacım yaz tatilinde (öğretmenim) yaklaşık iki ay boyunca Antalya sahillerini, kasabalarını gezmek istiyorum. Bu bütçenin üzerine bir miktar da kask ve go pro tarzında bir aygıt için para ayırdım.
    Otobüslerin bagajına sığması hususunu hiç anlamadım. Baya baya bu motoru bagajda götürebilir miyim? :D Sonra otogarda çirkinlik çıkmasın :D

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı FikriTezbasar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İmkan konusu biraz sıkıntılı. Maximum bütçem 5500 civarında olunca 250lik bakamıyorum. Asıl amacım yaz tatilinde (öğretmenim) yaklaşık iki ay boyunca Antalya sahillerini, kasabalarını gezmek istiyorum. Bu bütçenin üzerine bir miktar da kask ve go pro tarzında bir aygıt için para ayırdım.
    Otobüslerin bagajına sığması hususunu hiç anlamadım. Baya baya bu motoru bagajda götürebilir miyim? :D Sonra otogarda çirkinlik çıkmasın :D
    Antalya çok sıcak bir bölge o yüzden su soğutmalı modeller daha uygun ama bütçe söz konusu olunca 150 de zorlamazsan işini görür
    otobüs bağajında motor taşıma işlemini şehirler arası motor alan arkadaşlar kullanıyor Otogardaki Travego otobüslerin bağajları büyük içine motor sığıyor ücret ve pazarlık karşılığı otobüsler motor taşıyor işi muavinlerle hallediyorsun

1
    1
     1
     1
    Beğenmiş
    264
    Beğenilmiş
    200
    150lilik kullanıyorum 1.300 km dir çok memnunum hiç hareret sorunu yaşamadım deli gibi trafiğide girdim uzun yola pek gittim sayılmaz şehir içi 14 kuruş yakıyor şehir dışı 10 kuruş yakar büyük ihtimal maşallah çok mu çok memnunum tavsiye ederim

Kadir Eraslan
    PTT
     RR Spyder 250
     İstanbul - Esenler (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    89
    Beğenilmiş
    69
    Fikri hocam merhabalar hoşgeldiniz. Ekipman konusunda önümüz yaz mevsimi olduğu için vakit kazanmak maksadıysa korumalı mont ya da pantolon almak yerine bölgesel koruma sağlayan dizlik dirseklik vs. gibi alternatifleri düşünebilirsiniz (ekonomik durum için geçici çözüm olarak)
    kararsız kaldığınız 2 motosiklet için modeli daha yüksek olanı tercih etmeniz bence daha mantıklı olacaktır. Bu konu hakkında da kendi kanaatim biraz daha bekleyip, bütçenize ekleme yaparak 250cc çift silindir su soğutmalı makine almanızdan yanadır. Birazcık sabradin farkı göreceksiniz Gönlünzdeki makineye kavuşmanız dileğiyle...

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Fikri abi merhaba Celil Başkan doğru demiş şu soğutmalı motorla daha rahat edersin ama tabiki zevkler ve imkanlar devreye girince yapacak bir şey kalmıyor. Şimdiden hayırlı olsun

wildworld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yağız Keskin
    Öğrenci
     lifan 250
     Antalya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    13
    Fikri öğretmenim öncelikle hoşgeldiniz benim size tavsiyem çift silindir olan 250cc modeli olacak yakıt açısından çok bir farkı yok ancak uzun yolda gerçekten 250cc size çok daha uygun olacaktır. Bugün müsaitseniz Doğa Park restoranda buluşuyoruz bir çay içmeye muhabbet etmeye bekleriz. Saygılar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Slow ride, take it easy..

arda murat zorlu
    Öğrenci
     Spyder
     İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
    Beğenmiş
    37
    Beğenilmiş
    100
    Hocam hos geldiniz 5.500lira 7000tl ye tamamlamasi kolay bi para. Bence sabredin zira Antalya'nin sicagi motorsikletiniz hava sogutmali olursa dayanmayabilir. Uzuun uzun yollar yapmakta zorlanabilir. Ama yine de siz bilirsiniz. Benim de tavsiyem sogutmali bir motordan yana

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)