Merhaba arkadaşlar. Daytonamın yedek anahtarı yok. Yaptırmam gerekiyor. Nasıl bir yöntem izlenebilir. Sıradan anahtarcıların yapabileceği birşey midir? Yoksa özel biryerler mi gereklidir? Bilgi verirseniz sevinirim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki C 800
İzmir-Karşıyaka
A Rh (-)Merhaba arkadaşlar. Daytonamın yedek anahtarı yok. Yaptırmam gerekiyor. Nasıl bir yöntem izlenebilir. Sıradan anahtarcıların yapabileceği birşey midir? Yoksa özel biryerler mi gereklidir? Bilgi verirseniz sevinirim.
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Benim motorun anahtarını (DD150) normal anahtarcı yapmıştı ama daytonada bi fark var mı bilmiyorum, yanlış hatırlamıyorsam tofaş anahtarından filan yapmıştı elinde kalandanözetle elinde uygun yapıda ham bi anahtar varsa yapabilir, immobilizer filan yok çünkü
![]()
Suzuki C 800
İzmir-Karşıyaka
A Rh (-)Daytona ve spyderlerin böyle altıgen beşgen arası bi anahtarı var ondan bahsediyorum. Depo ve gidon kilidi kolay.
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Bildiğim kadarıyla anahtar yapılmıyor. Komple set olarak satılıyor fiyatı 100 kusur olması lazım diye hatırlıyorum.
cbr250
ankara
A Rh (+)rr klasik 250 anahtarı için ben 3 anahtarcı denedim; 2 sinin yaptığı işe yaramadı, 1i sorunsuz halletti. hepsi motor yanında mı diye soruyor, motor yanımda olsa kesinlikle halledeceklerini iddia ediyordu yapamayan 2si.. aklınızda olsun.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)