Arkadaşlar merhaba hayırlı geceler hepinize dikkat ettim G.Antep yada çevresinden pek katılan kimse yok sanırım forumda yada varda benmi göremiyorumBu konu başlığı altında antepten ve çevresinden arkadaşlarım varsa görüşelim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD 250E-10
Gaziantep
A Rh (+)Arkadaşlar merhaba hayırlı geceler hepinize dikkat ettim G.Antep yada çevresinden pek katılan kimse yok sanırım forumda yada varda benmi göremiyorumBu konu başlığı altında antepten ve çevresinden arkadaşlarım varsa görüşelim.
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Yoksa Gaziantep'te de mi bir hareketlenme var??
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Selamlar Ahmet,
Antep şehrimiz de motosiklet kullanımının yaygın olduğu ve sezonun uzun sürdüğü yerlerdendir.
Sen buluşma çağrılarına ve etrafa bakınmaya devam et. Mutlaka bu sevdayı içinde taşıyan, yolları, sürüş zevkini ve rüzgarı paylaşacak kişiler ortaya çıkacaktır.
Kolay gelsin![]()
RR Spyder 250
İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Umarım sağlam yol arkadaşları bulur süper sürüşler yaparsınız![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ahmet bölgedeki arkadaşlardan katılım olursa güzel olur sabırla ısrarla çağrı yaparsan sonuca mutlaka ulaşırsın![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Ahmet açılışı sen yap, peşine takılan illaki olacaktır. Diğer şehirlerde aynı oldu. Ümidini kaybetmeden devam...
Regal Raptor DD 250E-10
Gaziantep
A Rh (+)sabırla bekliyorum g.antepli hemşerilerimi sizlerinde dedigi gibi muhakkak geçte olsa gelenler katılanlar olacaktır umarım başarırız bunuhepinize teşekkür ederim
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)hadi antep nerdesiniz ses verin
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Hadi bakalım Gaziantep ! Bir İl Teşkilatı daha kuralım ! Kardeşim Allah kolaylık versin, Gaziantep ve civar illerden arkadaşlar inşallah sesini duyacaklar..
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Ahmet abi ,illaki Antep te birileri vardır diye düşünüyorum. Yoksa bile sizin aracılığınızla olabilir.Gaziantep ı de aramızda görmek isteriz resimleri ile yelekleri ile .
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)