Mesaj yazdığına göre artık ben de yazabilirim sanırım Okancığım... Öyle yazıp çekilmek yok ama... Geçici bile olsa foruma yazmaya ara varmeye karar verdiysen bunu gerekçelerini bence bizlerle paylaşmalısın. Herkes merak ediyor bu durumun nedenlerini...okan Nickli Üyeden Alıntı
Forumun yaşça büyüklerine karşı ne forumda ne de bire bir görüşmelerde saygıda kusur etmediğimizi düşünüyorum ve forumdan kendilerini çekmelerine bir anlam veremiyorum. Eğer forumda yazılanların içeriğiyle ve forum dinamğiyle ilgili bir rahatsızlık duydularsa bunu belirtmeli ve çözüm önerisinde bulunmalılardı. Kendilerini bu gruba ait hissediyorlarsa bunu yapmalıydılar. Ama kendilerini geri çekmeleri bence burada yazan, kendilerine hürmet gösteren, onları seven sayan kardeşlerine yapılmış bir haksızlık değil mi...
Bu forum hepimizin (ki büyük emek harcayarak bu forumun ve sitenin oluşmasını sağlayan ve bizi bir araya getiren sevgili Alper'in alçakgönüllülüğüyle ifadesidir bu), o yüzden herkesin sahip çıkması gerekir. Öyle birkaç konuya sinirlenip çekip gitmek dostluğa ve emeğe yapılmış ihanettir.
Siyasi unsuru çokça olan bir yazı asıldı. Benim acaip sinirlerimi bozdu ve gerekli uyarıyı yaptım. Yine yazılsın yine yaparım. Yaşar Abi de bence çok yerinde ve haddini de asla aşmayan bir uyarı yaptı arkadaşa. Yazıyı yazan kişi de buranın motosiklet sitesi olduğunu geç de olsa idrak edip hatasını anlayarak özür diledi ve olay medeni bir şekilde çözülmüştü. Niye tekrar bu boyuta geldi anlamak mümkün değil...
Yaşar abi, sana özel söylemek istediğim de şudur. Detay vermek istemiyorum ama mesleki geçmişin diye özetleyeyim, sana çok büyük hürmet göstermem için asgari sebeptir. Şehir hayatı, forum, hatta motosiklet hayatın sadece suni güzellikleridir. Sen yıllarca gerçeği yaşadın ve seni kaybetmek bir kardeşin olarak bana çok büyük üzüntü verir. Senden son ricam bir Çarşamba toplantısına yahut hafta sonu buluşmasına katıl, bizlerle tekrar yüz yüze konuş, kararını ondan sonra ver...
Klavyenin ruhu yok be abi...
Herkese selamlar tekrar.

BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)