Bu sitenin ilk kurulduğu günlerde üye olmuştum. Alperim sağolsun, bence çok isabetli bir iş yapmıştı. Henüz raptoru olmayan bir raptor hayranı olarak bu sitenin varlığını farkettiğimde çok sevinmiştim. Eminim herkes ilk farkettiğinde buna benzer duygular yaşamıştır.

Kişilik olarak samimiyeti yavaş ilerleten ve kapıları sonuna kadar açmaya hazır ama temkinli bir insanım. Bir kısmımız hemen kapıları ardına kadar açar, kimimiz de asla açmaz. Ben hemen açanlardandım, zararını gördükçe yaş da ilerledikçe kendimce doğru olduğuna inandığım noktaya geldim.

Bu siteyi çok sevmekle beraber, eleştrisel bir bakış atmayı da ihmal etmiyorum. Sevmesem umursamazdım.

Buradaki ortamla ilgili bir gözlemimi belirtmek istiyorum.

Dostluk, sevgi, vs kavramlar kolay oluşan şeyler değildir. Kolay oluşturulursa kolay da yok olur. Uzun ve meşakatli yoldan çıkılan yerden inmek daha uzun ve meşekatli olur. Ama kolaycacık çıkılmışsa bir o kadar da kolaycacık inilir. Ben dostum, kardeşim diyen ne sahtekarlar tanıdım. Ucu kendilerine dokunabilecek zorluklarda belli ederler bunlar kendilerini... Gelelim bize; bakıyorum 2 günde dost, kardeş oluyoruz. Ya bu kadar kolay mı? Kolay tüketilen ve bol bulunan şeyler değersiz olur. Dostluk kardeşlik elmastan değerlidir.

İnsanlar motosiklet harici konularda yazı yazdığında hemen uyarılıyor. Kesinlikle katılıyorum. Türlü sosyokültürel farklılıkları içinde barındıran bir milletin evlatları olarak her an bu farklılıklar yüzünden sorun yaşayabiliriz. Bunu önlemenin en uygun yolu ortak payda olan motor... Ama aynı zihniyet geyik konusunda da olmalı. Motorla alakası olmayan geyikler çevriliyor ve bu sırada yapılan şakalar yanlış anlaşılıp kırgınlıklara yol açabiliyor. Jest ve mimikten yoksun yazmak zorunda olduğumuz için her an yanlış anlaşılabiliyoruz. Ben seneler önce SMS atmayı bıraktım. 1-2 yanlış anlaşılma vakası yaşayınca konu derinleşirse hemen arama kararı aldım. Ses bile durumu kurtarıyor. Önemli konularda asla SMS atmam. Bayramlarda bile... Yazı yazdığımızı unutmayalım. Ayrıca vaktim olmadığından yapamadım ama şu sitedeki topiclerin % kaçı direk motorla ilgili merak ediyorum. Bana çoğu geyik gibi geliyor. Bu arada yanlış anlamayın geyik olmasın demiyorum. Gülmeye hepimizin ihtiyacı var. Sadece dozunda olsun diyorum. Bu da adminlere düşer. Açılan Topicler hemen foruma düşmez onların filtresinden geçerse bu sağlanabilir.

Bu siteyi de onun bir parçası olmayı da çok seviyorum. Raptorumu satsam bile burada kalacağım.

Bu aylarda anormal bir iş yoğunluğu içindeyim o yüzden katılımcı olamıyorum. Grupça yol yapmayı bir yerlerde iki yudum çay içip muhabbet etmeyi özledim. En kısa zamanda yüzyüze görüşmek üzere.

Selçuk çok doğru söylemiş: Klavyenin ruhu yok be abi!!!!

Saygılar