| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Love & Respect
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Bende bu elcinlerden var yalnız bende extra üstünde uzun yol için bilek ile gaz verebilmeni sağlayan bir.parça var çok kullanışsiz vede elciklerin olduğu yerde dönüyor gaz verdiğiniz zaman elinizin için de dönüyor. Ya sağlam bir şekilde yapıştırmak gerek ama sonra çıkarmak isterseniz sıkıntı olabilir yada dediğim gibi düz elçık alınabilir bahsettiğim parçanın olmadığı
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Kötümü diyosun yani aldora ?
Gaz sabitleme parçası hariç onu bende sevmiyorum
Diğer yandan seninkinin uçları sivrimi ? Ben düzdür diye tahmin ediyorum
Love & Respect
RR Spyder 250
İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)22mm olayından bahsediyosa uygun 7/8 inc yada 22mm uyuyor sardır gitsin takıncada muhakkak göster bakalım hatta takılırkenki olayları fotoğraflı anlatırsan bizde takabiliriz kendimiz![]()
![]()
Love & Respect
RR Spyder 250
İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Bekliyorm![]()
![]()
Love & Respect
Kawasaki VN900
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Aldora bahsettiğin elciklerden ben de kullanıyorum o minik parçanın olduğu elciklerden. Bugüne kadar gayet güzel görüntüsü ve kullanımı bence çok iyi. Dönme konusuna gelince sol elciği zaten yapıştırmak zorundayız yoksa çıkar yerinden. Orjinal olan sol elcik te gidona yapışıktı zaten![]()
yok
antalya
0 Rh (+)Aliexpress sitesinden siparis verdim 23 dolara. Aksesuar konusunda epey zenginler
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
regal raptor spyder 350 e6
izmir kemalpaşa
A Rh (+)iki elciğin mm side 22 mi gaz elciğinin daha kalın olma ihtimali var mı ve dytona ve spayder içinde 22 mm mi ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)