speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
almazmıyız abimmm başımızın üstünde yerin var yeterki gel neşemize neşe kattttt![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
İstanbul
0 Rh (+)speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
almazmıyız abimmm başımızın üstünde yerin var yeterki gel neşemize neşe kattttt![]()
class 9-b raptor
İstanbul
A Rh (+):( bende gelmek ıstıyorum ama ısteyım ınsallah erken cıkarsam katılıcam aranıza.sımdıden herkese ıyı eglenceler![]()
lıve to rıde,rıde to lıve
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)kubi
açık adres yazarmısın .sonradan katılacaklar zorlanmasın
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Tamam kubilay abi ya,, ne kızıon bacak kadar cucuğaa. :(yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
dolmabahçeye geliyorum.
bende :D bende :D
Motoruda adam ettim.Artık scootera binmiyorum![]()
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
Küçüksu Cd. Anadolu Hisarı
MEB sayfasındada bu kadar yazıyo adres anadolu hisarına gelince herkez gösterir diye tahmin ediyorum cumaya görüşürüz
ozzzii yazdım senide kardeşim
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Abi bu öğretmenevi madem Anadolu Hisarı'nda, niye başlıkta Beylerbeyi yazıyo? Beylerbeyi nireeeee Anadolu Hisarı nire!! Yanlışlık olmasın, millet Beylerbeyi'nde başı kesi tavuğa bağlamasın????
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)herhulkarda bulusuruz kardeşim moderötörlerimiz bizi yollardan toplar heralde
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Hadi bakalım!! Allah sonumuzu hayır etsin!!![]()
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)buluşucaz başka yolu yok kardeş karsıyada gecicez
İstanbulAhanda size yorumlu bir bilgi. Neresi olduğunu anlayan var mı :P :P
Anadolu Hisarı Sabancı Öğretmenevi :
Anadolu Hisarı'nda, denize sıfır bir öğretmenevi burası. Sahil yolundan Küçüksu Kasrı'na giden bir yol vardır, o yol üzerinde. Beykoz tarafından geliyorsanız Göksu deresini geçer geçmez sağa, Üsküdar tarafından geliyorsanız Göksu deresini geçmeden hemen önce sola dönüyorsunuz, 100 metre kadar ileride sağda, pembe bir bina. Kocaman bir bahçesi var. Şansınız varsa deniz kenarındaki masalarda yer bulabilirsiniz ama diğerleri de ferah ve güzel. Öğretmenevi olduğuna bakmayın herkes girebiliyor. Sadece öğretmenlere indirimli fiyatlar uygulanıyor. Ama normal fiyatlar da benzer yerlere göre oldukça uygun. Gündüzleri masmavi boğazı ve Bebek, Rumeli Hisarı tepelerini seyretmek mümkün. Akşamları da Rumeli Hisarı ışıklandırmasıyla hoş bir manzara sunuyor. Çocuklu olanlar için çocuk parkı da var.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)