bitmeden olamamı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)bitmeden olamamı
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)kubi dostum süper bir cevap olmuş.yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
tam HANDO'NUN tarzı...![]()
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)kardesim beylerbeyi diye başıl var .anadolu hisarı diye adres?yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)yaw ben çok gülüyom şu istanbulluların yol iz bilmeden ortalıklarda gezinmelerine![]()
![]()
![]()
altında gıccır gıccır regalin varkene asfaltları kaldırımları ağlata ağlata ne gezmezsiniz beyaaw
öğrenin artık şu istanbulu başka istanbul yok bakın haaa :P![]()
haydi çocuklar motora
Gül sen gül.Zaten şile dedin iş dedin.gelmedin yalovaya yalnız bıraktın beni hani beraber yol yapıcaktık, yarın gelde görüşelim eğer motorun çıktıysa, takım elbiseli motorcu :DBULL Nickli Üyeden Alıntı
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)motor çıktıda ben giricem şimdi onun yerine :?
haydi çocuklar motora
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)MEB nın işleri işte idare edicezRızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
E9
İstanbul
B Rh (+)BİZİ KİMSE YAZMIYO BENDE KENDİM GELİRİM ÖGRETMEN EVİNİN KARŞISINDAKİ KÖPRÜDEN SİZİ SEYREDERİM TÜM ARKADAŞLARA SELAM...............
KARTALLAR YÜKSEK UÇAR...34 YDH 46
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)arkadaşlar , geçen haftaki toplantıya katılamadım. sizlere süpriz yapıp yeni aldığım motorumla bu haftaki toplantıya katılmayı planlıyordum.. geçen hafta perşembe akşamı motorumu motojunior mehmet abimden aldım... bazı aksilikler peş peşe geldi ve mehmet abimden kaynaklanmayan sebeplerden dolayı motorumun plakasının çıkması biraz gecikti.. motorumu teslim almam bu güne kadar sarktı.. (tekrar ve üzerine basarak söylüyorum ki bu aksiliklerin mehmet abimle bir alakası yok.ufak tefek tahlihsizlikler oldu.) bir haftadır soranlara yarın akşam alıyorum diyorum ..yarın akşam tekrar soruyorlar yarın akşam kısmetse diyorum.. bu cevabı aynı kişilere birkaç kez verdim artık bana gülmeye başladılar:)))
sonunda bu akşam herşeyiyle hazır olan motorumu hiçbir aksilik olmadan almak için akşamüstü 16:00 da yola çıktım. işyerindeki arabasını yeni alan acemi bir arkadaş benim evimin istikametine gidiyorsun peş peşe gidelim deyince biz iki araba yola çıktık arkadaş evine bende motorumu almaya gidiyorum..
bilen bilir istanbul
(avr yakası) mahmutbey istoç civarında arkamdan gelip beni takip eden arkadaş 3. bir araca çarparak kaza yapmasınmı:(((( eyvahhh dedim.. şimdi arkadaşı bırakıp gidemessin .. bekledim 17:00 da olan kaza için polis ancak 19:30 da gelebildi .. araba pelt olduğundan arkadaşı evine brakmak durumunda kaldığımdan yeni motorumu yine alamadım . bugünde alamadım..
aslında kısmetten ziyade olmazmış.. motorumu alamadığıma üzülmüyorum nasılsa yarın alırım . ama şuna üzülüyorum ki yarın işten çıkınca motorla olmasada arabayla öğretmenevindeki toplantıya katılmayı çok istiyordum ama sanırım yarın iş çıkışı motorumu almaya gidersem toplantıya katılamıyacağım .. işte buna üzülüyorum..::((((
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Üzülme kardeşim sen motorunu almaya eşinle git Mehmet ve Burhanda gelicek beraber çıkarsınız yola hem tek başına gelmemiş olusun demokrasilerde çare tükenmez
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)