Abi görmemişizdir hemen yazıyorumpolo Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Abi görmemişizdir hemen yazıyorumpolo Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
E9
İstanbul
B Rh (+)TEŞEKÜRLER KARDEŞİM GEÇEN AKŞAM OTAKÖYE İNERKEN GÖRDÜM KORNA YAPTIM ARABADAYDIM KASKTAN DUYMADIN REGAL HER YERDE DİKKAT ÇEKİYOR SANADA YAKIŞIYOR YENİKÖYLÜM.. KUBİLAYIM.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hepimize yakışır abi teşekkür ederimpolo Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Dehadi ama bukadarmı aller
Ya hakikatten bir şey sorucam.Neden bu hafta cuma gününü ve öğretmenevini seçtik.ÖZel bir programmı var acaba orada?
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Bir aksilik cıkmazsa bende gelecegim, celebim muratım sen de geliyorsun degilmi
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)Sanırım herkes buluşup eğlenmiştir.
Saat 19:45'te Dolmabahçe'nin girişindeki otopark'ın önünde caminin yanında beklememe rağmen kimseyi göremedim. Acaba diyorum kimse gelmedi mi? Yoksa ben 1 dk gibi önemsiz bir süreyle mi kaçırdım?
Saat 20:00'e kadar bekledikten sonra neyse ki kimse gelmemiş dedim çünkü önemli bir işim çıktı. Ama açıkcası buluşma saatinde orda olunmaması beni şaşırttı. Bir o kadar da üzüldüm.
Buluşma yerini yanlış anlamış olabilirim diye 19:50-19:55 arası Beşiktaş'a kadar gidip geldim. Ancak bırak regalcileri tek bir chopper bile görmedim.
Sanırım ben yanlış yere geldim. Neyse önemli değil. Bir daha ki sefere dikkat ederiz... :(
Yeni aşkım; BMW F650 CS...
34 TC 9073
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)bizimkiler gelmediler galiba sohbet iyi gidiyor demekki kimse kalkmak istemiyor...
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
rr dd250
İstanbul
A Rh (+)şimdi gelirler bende dolbahçedeydim ama karşıya geçemedim ehliyeti almama 1 hafta kaldı bide sigorta yaptırmam lazım ama yıldıza kadar beraber gittik abilerle tanıştık işallah bundan sonra her hafta fix olucak neyse gelsinler bakalım nasıl geçmiş merak ediyorm benim RR çıplak kaldı digerlerinin RR larının yanında kesinlikle bişeler yapmak lazım
SAYGILAR (yeniköylü abim bundan sonra eve dönüşte beraberiz sahilden)![]()
Sen geç kalmışsın sanırım cüneyt 4 motor orada 17:50'ye kadar bekledik.Ondan sonra baktık gelen giden yok bastık beylerbeyine 1.köprüden keşke arasaydın önceden geliyorum diye.cuneyta Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)