Öncelikle hepinize merhaba. ben aranıza yeni katıldım, geçen hafta içerisinde 2011 model daytona e-350 aldım. sizlerden yardım almak istediğim birkaç sorunum olacak
1- fan devreye girmiyor. zaten tır servisinde çalıştığım için kontrol ettirdim, müşür arızalı değil. zannedersem fan kasma yapıyor, çünkü elle döndürmeye çalıştığımızda da dönmedi.
2- vitesteyken de marş yaptığımda çalışıyor. bir kere dalgınlığıma geldi az kalsın motoru deviriyordum.
3- özellikle çukurlara girdiğimde ya da bozuk yolda giderken metal vurma sesi geliyor. ben zincir diye şüphelendim, çünkü o bölgeden geliyor.
4- vites değiştirme pedalı kırıldı. daha önceden kaynak yapılmış, ben bir kez daha kaynak yaptırdım ancak işi sağlama almak için demirden bir tane yaptıracağım yarın. bu arada bu sorun sık sık yaşanıyorsa ve ihtiyaç duyan olursa kendisine demirden parça yaptırma konusunda yardımcı olabilirim. çünkü yedek parçası 400 tl diye duydum.
5- yarın depo ve çamurlukları mat siyah yaptıracağım. ayrıca gidonu da değiştirip mat siyaha boyattıracağım. gidon değişimi esnasında uzatılması ya da değiştirilmesi gerek borular, hortumlar vs nelerdir? (bu arada yine bu tip boya yaptırmak isteyen olursa yardımcı olabilirim)
cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim![]()

Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)