Beyler Güzergah belli mi ? Arabalı vapurla mı gideceğiz ki ( geçen seneden vukuatımız var)
Körfezi dolanacak mıyız ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Beyler Güzergah belli mi ? Arabalı vapurla mı gideceğiz ki ( geçen seneden vukuatımız var)
Körfezi dolanacak mıyız ?
Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Arkadaşlar,
Anadolu ekibi için Gidiş yeniden programlanacak gibi... 16.30 da Ferhat kardeşimize eşlik edip, 18.30 da Kadıköy'den yola çıkılacak gibi gözüküyor. Kadıköy Yalova arası körfezden kara yolu ile +/- 160 km civarında, ortalama +/- 2 saat gibi sürer. Çadır kur vs. geç olabilir. Eskihisar - topçular daha cazip gözüküyor.
Çevre gezisi ve yol Pazar gününe kalabilir. Buluşmalarda görüşürüz (çarşamba-perşembe) yönetim ortak bir karar açıklar.
YOK
Ankara-Çankaya
0 Rh (+)Vallahı motorum yok ama sırf sızlerle olabilmek için otobüse atlayıp gelesım var![]()
Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Regal Raptor Daytona 350
İzmir-Menderes
A Rh (-)Çok canım çekiyo gelmek ama hanımı ikna edemem hadi ikna ettim yarı motor parası hanıma vermem gerek. E oda yok,zaten yelek bile yok neyse yaa durup dururken moralimi bozdum size iieğlenceler.Seneye kısmetse.
Yok- Yakinda..
Samsun - İlkadım
A Rh (+)Merhabalar samsundan yazıyorum 27.05.2016 tarihinde samsundan uçağım kalkıyor ikamet edeceğim yer esenler fatih mahallesi buluşmaya katılmak istiyorum kaskım yanımda her zamanki gibi buluşma için yardımcı olursanız sevinirim.irtibat numaram 0541 900 5911 Fırat Karga teşekkürler 😊
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)