Aramiza hosgeldin Cem... istedigin makinaya kavusup forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Aramiza hosgeldin Cem... istedigin makinaya kavusup forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Dostum gönlündeki makinaya bir an önce kavuşman dileğiyle; RR Ailesine hoşgeldin...
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Cem abi aramıza hoşgeldin forumda ve etkinliklerde seni aramızda görmekten mutluluk duyarız. Sakatlığın için geçmiş olsun. Motor için umarım bir an evvel gönlündekine kavuşursun. Süleyman abi evlafı gibi bakar sever motorunu![]()
RR Spyder 250
İstanbul - Esenler (Avrupa Yakası)
0 Rh (-)RR'a hoşgeldin abi. gönlündeki makineye en yakın zamanda kavuşman dileğiyle..
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Aramıza hoşgeldiniz![]()
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Hoşgeldiniz.. Yakın zamanda makinaniza kavusursunuz insallah.. Motoru almasanizda bulusmalara herzaman bekleriz.. Aldiktan sonra zaten mudavimi olursunuz : ) Saygılar..
YOK
Ankara-Çankaya
0 Rh (+)Aramiza hosgeldin cem abi insallah gonlundeki makinaya kavusursun
Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Cem gönlündeki motora en kısa sürede kavuşman dileğiyle aramıza hoşgeldin
Küba SL200
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)RR Ailesine hoşgeldiniz![]()
Normal de takım elbise giydiğinde daha ağır adımlarla yürüdüğünü anımsa ve kimseyle yarışma. Görev paylaşımı yaptık, o işe ’racingci’ kardeşler bakıyor.
Transalp 650 XL
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Hoşgeldim Cem'im.
Benim motor gitti senin ki geliyor![]()
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)