Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Cem Tecimer
    Gayrimenkul Danışmanı RE/MAX Yıldız
     Regal Raptor DD250-E9
     İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    180
    Beğenilmiş
    294

Selam RR ailesi

Merhaba
    1978 yılında İstanbulda doğdum ve bizim yaş dönemindeki her çocuk gibi sokakta büyüdüm . Doğuş lisesinde okudum ve o bana yetti üniversiteye devam etmedim çok erken iş hayatına atıldım. Kadıköyde yaşıyorum. 21 yaşında evlendim ve 22 de baba oldum. Erken baba olmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu öğrendim.
    10 senedir her gün işe ve her yere bisikletle gidip geliyorumdum taa ki bu sene dizlerimi sakatlayana kadar :( . Dizleri sakatladığımı gören 4 senedir motor üzerinde takılan ve beni de motorlu 2 tekere ikna etmeye çalışan bacanağım( Kerem Ünver) bu sakatlıktan yararlanarak çocukluk hayalim olan bir chooper alma vaktinin geldiğini beni en sonunda ikna etti. Beni forumla ve Regal raptor le tanıştırdı.
    Artık aranızdayım 1 aydır da dd 250e 9b aranıyorum. Bir tane buldum ve Ali ustanın yerinde kontrol ettirmek için sahibinden bir arkadaşla buluştuğumuzda (4000km de bu motoru nasıl bu hale getirmiş dedi ali usta ) RR ailesinden Oğuzhan la tanıştım. Süleyman abi ile telefonla görüştü inşallah bu hafta arası gidip onun motoruna bakacağım. Umarım yakın zamanda istediğim motora kavuşup dorock buluşmalarınıza geleceğim ..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,666
    Beğenilmiş
    7,109
    Merhaba Cem aramıza hoş geldin güzel bir tanışma giriş yazisı olmuş inşallah kısa zamanda gönlündeki makinaya kavuşursun

frknulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Furkan Ulaş
    Hudson Deri Mağaza Satış
     Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Abi aramıza hoşgeldin umarım gönlündeki makinaya en kısa surede kavuşursun bu arada motorun olmasına gerek yok buluşmalara istediğin zaman katılabilirsin
    Düz Giden Furkan - TNK

2M is my life... Music & Motorcycle

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Aramıza hoşgeldiniz hayaliniz geç olsun ama güç olmasın umarım gönlünüzdeki makineye kavuşursunuz

Göksel Özünver
    Satış
     Regal Raptor DD 350 E-6
     İzmir - Bornova
    Beğenmiş
    473
    Beğenilmiş
    352
    Hoşgeldin Cem

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. Doğru adrestesin

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    Cem,
    Aramıza hoş geldin.
    Umarım ve dilerim gönlündeki makinaya kavuşursun. Kazasız sorunsuz, gönlünce binlerce km.'ler seninle olsun. Yolun açık, rüzgarın bol, depon hep dolu olsun...
    Tanışmak için Motora ihtiyacın yok, buluşmalara herzaman gelebilirsin, yanında arkadaşlık ve dostluğunu getir yeterli. Makina herzaman hallolur.

OğuzhanYılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oğuzhan Yılmaz
    3d expert
     Honda Shadow Spirit 750
     İstanbul - Ataşehir (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    6
    Beğenilmiş
    21
    Alıntı Turkpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba
    1978 yılında İstanbulda doğdum ve bizim yaş dönemindeki her çocuk gibi sokakta büyüdüm . Doğuş lisesinde okudum ve o bana yetti üniversiteye devam etmedim çok erken iş hayatına atıldım. Kadıköyde yaşıyorum. 21 yaşında evlendim ve 22 de baba oldum. Erken baba olmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu öğrendim.
    10 senedir her gün işe ve her yere bisikletle gidip geliyorumdum taa ki bu sene dizlerimi sakatlayana kadar :( . Dizleri sakatladığımı gören 4 senedir motor üzerinde takılan ve beni de motorlu 2 tekere ikna etmeye çalışan bacanağım( Kerem Ünver) bu sakatlıktan yararlanarak çocukluk hayalim olan bir chooper alma vaktinin geldiğini beni en sonunda ikna etti. Beni forumla ve Regal raptor le tanıştırdı.
    Artık aranızdayım 1 aydır da dd 250e 9b aranıyorum. Bir tane buldum ve Ali ustanın yerinde kontrol ettirmek için sahibinden bir arkadaşla buluştuğumuzda (4000km de bu motoru nasıl bu hale getirmiş dedi ali usta ) RR ailesinden Oğuzhan la tanıştım. Süleyman abi ile telefonla görüştü inşallah bu hafta arası gidip onun motoruna bakacağım. Umarım yakın zamanda istediğim motora kavuşup dorock buluşmalarınıza geleceğim ..

oo hoşgeldin her zaman bekleriz aramızda. Süleyman abinin motora bakmaya giderken bi telefon açarsın gelirim bende hem muhabbet hem ticaret olur.

Cem Tecimer
    Gayrimenkul Danışmanı RE/MAX Yıldız
     Regal Raptor DD250-E9
     İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    180
    Beğenilmiş
    294
    Çok çabuk kucakladınız teşekkür Yazmayı unutmuşum ehliyetimi 15 mayısta alacağım. 10 senelik 2 teker tecrübem olsada motor kullanmayı yeni öğreniyorum. Daytona ya ne kadar bayılsam da sorduğum herkes 250e 9b nin ilk motor olarak ideal olacağını söyledi . Bu konuda sizin de tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Realferman55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak Danacı
    Promotör
     Spyder 250
     Samsun/İlkadım
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Aramıza hoşgeldin cem abi, gönlündeki motora inşallah en kısa sürede kavuşursun..

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)