Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: jikle sorunu

Hybrid View

RMZNL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Remzi unal
    Smmm
     Daytona 250
     Samsun
    Beğenmiş
    8
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kabaca anlatmak gerekirse jikle uzun süredir çalıştırılmayan yada soğuk havalarda motorun çalışmasına yardımcı olan bir gereçtir. Motoru ısıtmaya yarar. Jikleyi çeker ,motoru çalıştırırsın, motor ısınınca jikle hala çekiliyse motor seni hemen uyarır,boğuk bir ses duymaya başlarsın ve jikleyi kapatırsın. Yüklediğin ilk resim( jikle kolu aşağıda olan) açık yani jikle çekilmiş olan konumudur,ikinci resim kapalı olan konumudur. Yani jikle kolunu aşağı bastırırsan jikle aktif ,yukarı çekersen pasif olur.

çok teşekkür ederim.bende biraz önce motorla 2-3 km biyere gidip geldim ama jikle açıkken gidip gelmişim demekki.her ışıkta istop etti 2.viteste istop etti elimi gazdan çektiğim an istop etti yani.tabi bide ekstra motorun yorulmuş gibi sesler çıkartıp fazla bağırması da cabası.

sağolasın motoru aldığımdan beri aklımda olan birden çok sıkıntıyı çözmüş oldum bu bilgilerle.

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Alıntı RMZNL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkür ederim.bende biraz önce motorla 2-3 km biyere gidip geldim ama jikle açıkken gidip gelmişim demekki.her ışıkta istop etti 2.viteste istop etti elimi gazdan çektiğim an istop etti yani.tabi bide ekstra motorun yorulmuş gibi sesler çıkartıp fazla bağırması da cabası.

sağolasın motoru aldığımdan beri aklımda olan birden çok sıkıntıyı çözmüş oldum bu bilgilerle.
    Kısa vaadede pek bi zararı olmaz dediğin gibi bol bol motoru boğar, stop ettirirsin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)