Merhaba arkadaşlar, yaza merhaba pikniği ile sezona müthil bir giriş yaptık. Devam edecek olan organizasyonlarımız, sürüşlerimiz, festivallerimizin aynı güzellikte aynı düzende problemsiz ilerlemesi adına birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Önerilerimizin asla bireysel değil genel olduğunu ayrıca bilmenizi isterim.
# Grup adına yapılacak olan organizasyonlar için başlık açılmadan kesinlikle bölge sorumlusuna bilgi verilerek onay alınacak
# Bölge sorumluları planladıkları organizasyon, proje, sosyal sorumluluk etkinlikleri vs. Eylemleri Başkana bildirecek onay sürecine müteakip harekete geçecektir.
# Herhangi bir sorun tespit eden üye bireysel müdahale etmeyerek, tespit edilen aksaklığı yönetim kuruluna iletecek gerekli müdahale Yön. Kur tarafından yapılacak
#Her sorumlu kendi bölgesindeki faaliyet ve sorunlardan sorumludur. Başka bir bölgede tespit ettiği problemi yine o bölge sorumlusuna iletmeli başka bölge üyesine müdahale etmemeli
#Defalarca dile getirilmesine rağmen grup sürüşlerinde şahsi davranışlar sergilenmektedir, unutmayınız ki grupta yapılan tek bir hata affedilmez sonuçlar doğuracaktır. Bu sebeple tüzük te yayınlanan sürüş kurallarına istisnasız uyulacak, tekrar tekrar bu kuralları yazmaya gerek görmüyor bütün üyeleri biliyor olarak değerlendiriyorum.
Tekeriniz düz bassın
RaptorRiders Yönetim Kurulu Adına Serkan Kürkçü

Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)