İnşallah istediğin daytona kısa zamanda sahip olursun RR'a hoşgeldin![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DAYTONA 250E-6C
İstanbul- Şişli (Avrupa Yakası)
A Rh (+)İnşallah istediğin daytona kısa zamanda sahip olursun RR'a hoşgeldin![]()
Suzuki C 800
İzmir-Karşıyaka
A Rh (-)
Ağabeyim, asıl ben çok teşekkür ederim girişkenliğin ve hoş sohbetin için. Tez zamanda gönlündeki makineye kavuşmanı diliyorum. Bu konuda üstümüze ne düşerse yapmaya hazırız. Dediğim gibi 7/24 Hangi kardeşimin ihtiyacı olursa; ihtiyacı olmasa dahi canı bile sıkkın olabilir çağırın. Koşarak gelirim.![]()
![]()
Regal raptor spyder 250
İzmir-Bostanlı
0 Rh (+)RR aılesıne hos geldınız
spyder250e 10 2014
bornova/İZMİR
0 Rh (+)Aramıza hoş geldin buğra İnşallah gönlündeki makinaya en kısa zamanda kavuşursun![]()
Regal Raptor - DD 250E-6C
İzmir/Göztepe
0 Rh (+)Aramıza hoşgeldin Buğra.
Daytona DD250
İzmir / Göztepe
A Rh (+)Buğra aramıza hoşgeldin kardeşim. Yakın oturuyoruz bende Güzelyalı' dayım. Buluşmalara her zaman bekleriz, motorla ilgili sormak istediğin bir şey olur, motor bulursun bakalım dersin falan mutlaka bizlerle iletişime geç. En kısa zamanda motoruna kavuşman dileği ile![]()

YOK
İstanbul - Şişli (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)hoş geldin hocam, güzel vakitler geçirmen ve motoruna en kısa sürede kavuşman dileğiyle![]()
Spyder 250
Samsun/İlkadım
AB Rh (+)Aramıza hoşgeldiniz gönlünüzdeki motoru inşallah yakın zamanda alırsınız..
Yok- Yakinda..
Samsun - İlkadım
A Rh (+)aramıza holgeldiniz hocam gönlünüzdeki makinaya kavuşmanız dileğiyle ..
![]()
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Buğra zaten görmüşsün ortamıÇok söze hacet yok .. Naif,kardeşçe ve samimi bir aileyiz. Aramıza hoşgeldin .. İzmir Teşkilatı efsane
Her konuda sana yardımcı olacaklardır. En kısa zamanda da gönlündeki motora kavuşursun inşallah.. Yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)