suanda kan ter icinde eve girdim ve birazda moralsiz bi sekilde bi konu acarak bilgi alayim dedim.
3-4 gun kadar once motorumda hic elektrikl yoktu. vurdurarak calistirip eve getirdim. bir gun sonra sigorta atmistir umarim dierek basladim sigortasina ulasmaya. motorumu tanimaya bi bahane oldu dierek keyifliydim ki ne yazikki sigortanin saglam oldugunu gorunce daha yarisinda olan birami bu sefer efkarlanarak icmeye basladim.
Motor servisligi yapan bi tandigima goturdum akuyu sarj etmeye caliatik sarj almadigini akunun bittigni ogrendik. elinde bulunan yedek olarak kullandigi akuyu takip denedik. ilk gunku gibi calisti. biu kac yere gidip 1er kahve arasi ve sohbetlerle durdurup calistirdim, no problem.. hatta bi sonraki gun sabah ise giderkende tek marsta calisti canavar gibiydi....is cikisi calistirdigimda problem yoktu gene, taaaki 500mt gittikten sonra teklemeye basladi. sonra kendini birakti.gz yemedi... kenarda durup tekrar calistirmaya calistim ama olmadi...akunun zayifladigini gordum daha 2 marsta...hic istemesemde mecburen vurdurarak calistirdim...eve gelince stop edip tekrar calistirdim..no problem....bi markete gidip yuruyerek, tekrar geldigimde denedim gene ayni calismadi...
Sorun ne olabilir ?
a) aku (idarelik takilan aku 7A idi....)
b) stator
c) bi yerde kisa devremi var
d) hepsi gibi
e) gecmis olsun![]()

Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)

) umarim sadece temassizliktir abi.