Öncelikle şimdiden aramıza hoşgeldin. Forum bizim evimiz gibidir, kardeşliğimiz yuvasıdır. Doğru adrestesin. İstanbul teşkilatımızın buluşmalarına katılarak gerekli bilgiyi ve yardımı bulursun ordada.

Çin malı motorsikletler arasında Regal Raptor en kalitesidir. Bende pek çok araştırma yaptım ve bu sonuca vardım. İnsanların ağzı var dili yok. Herşeyi kötülemeye yer arıyorlar, sonuçta para-çokomel eğrisi. Bütçen dahilinde alabileceğin en iyi chopper markası.

Bende şuan Regal Raptor daytona 250 kullanıyorum, ilk motorumdu, hiç tecrübem yoktu. (Hatta ilk kendi motoruma bindim) Ve beni acemiliğime rağmen rahatca taşıdı. Gerekli azmi gösterirsen sende kolayca atlatırsın acemiliği.

Servis konusunda İzmir'de biz kendi ustamıza götürüyoruz. İstanbul için diğer arkadaşlar sana yardımcı olacaktır. Yedek parça olarak pek çok yerde bulabiliyorsun.

Uzun yol motorudur, RaptorRiders Ailemizde uzun yıllardır regal raptor kullanan arkadaşlarımız var, yolda kalan çok nadirdir. Bende 1 seneye yakındır kullanıyorum, hiç sıkıntısı olmadı. Yeter ki bakımını yap, yağını suyunu eksik etme.

Amacım regal raptor markası şöyle iyi böyle iyi diyip yüceltmek değil. Amacım ; motor alma arifesindeki bir kardeşimize doğru bilgileri vermek. Herhangi soracağın başka birşey olursa çekinmeden sorabilirsin.

Dilerim kısa zamanda gönlündeki makinana kavuşursun.

Not: Bir de tanışma başlığı altında kendini tanıtırsan çok seviniriz.Bulamadıysan eğer Link aşağıda
http://www.raptorriders.com.tr/forum...splay.php?f=27