Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

megisback - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

M. Enes Görgülü
    Grafiker
     Regal Raptor - Daytona 250
     İstanbul - Ataşehir ( Anadolu Yakası )
    Beğenmiş
    20
    Beğenilmiş
    43
    Alıntı MUSTAFA48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba enes oncelıkle foruma ve motor grubumuza hosgeldın. bende 250 e9 kullanıcısıyım. evet çin malı bır motor o konuda bırsey dıyemem ama benım motoru aldıgımda burdur merkezden muğlanın milas ilcesine kontak kapatmadan dinlenmeden geldım yanı yaklasık 300 km yol yaptım motorumu 2 el olarak aldım. saglamlık konusunda boyle anlatayım motorunun yagını bakımını zamanında yaptırdıgın zaman sorun yaratacagını sanmıyorum o fiyatta böyle guzel motor bulmak zor olucagını bilmenı isterim. söyle anlatayım rr nin 2012 ve 2012 den sonrasında tıtresım yok denecek kadar az oldugunu bılıyorum model yılını tam hatırlamıyorum affola. kendı motorum ve arkadasımın motoru 2007 model ve bızde 100 km hızdan sonra tıtreme yapıyor. özetle sana diyecegım motorun goruntusu cok hos ve bu fıyata ayrıca motoruna zamanında ve tam bakımını yaptıktan sonra gerisini düşünme diyebılırım. şimdiden alacagın motorun sana hayırlı olsun .
    Bunları duydugum cok iyi oldu . Ben titiz bi insanım zaten, bu yüzden yagını suyunu kendi yemegim kadar dikkat ederim. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim

megisback - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

M. Enes Görgülü
    Grafiker
     Regal Raptor - Daytona 250
     İstanbul - Ataşehir ( Anadolu Yakası )
    Beğenmiş
    20
    Beğenilmiş
    43
    Alıntı penguennoktanet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin.

Kalıplı'dan kastın nedir? Boy kilo verebilirsen daha net bilgi verebiliriz.

Ben iki senedir spyder kullanıyorum. Aldığımda 7500km'deydi. Şu an 18.000'i devirdim. Ne krank dağıttım ne de yolda kaldım.

Sana bu bilgileri verenler spyder/daytona'nın fazla ilgi çekmesi nedeni ile hasetinden çatlayanlardır

Bildiğim bir çok amatörü (ve beni kaldırdı )

Ben servis yerine usta tercih ediyorum. O nedenle bu konuda bir yorumum yok. Ama İstanbul'da Ali usta'yı tek geçiyorlar.

2 senede 10.000km yaptım. Bu süreçte sayamacağım kadar sefer aynı gün içerisinde Samsun->Ordu->Samsun (yaklaşık 350km) yaptım. neredeyse her gün ev->iş->ev'i saymıyorum bile. Şeytan kulağına kurşun, bir sefer yolda kalmadım.

Tabi bunda motor bakımlarımı ihmal etmememde bir faktör.

Bakınız bir önceki cevap.
    Kilo: 80 Boy: 1.74 ama vücut çalıştığım için omuzlarım geniş kalıplıyım diyebilirim.
    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)