Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

ertu
    Serbest Meslek
     Zealsun 150-19 chopper
     Yalova
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Regal egzosu hk

Arkadaşlar bende yakın zamanda kısmetse regal alıcam ama merak ettiğim bir konu var sahibinden.com a baktığımda birçok regalin egzosu aynı yerden kesik bazılarının ağzı kapalı acaba bunlar 2 modelmi üretildi. mesela 2005 olanların ağzı kapalı 2006 olanlarının egzosu farklı ve kesik gibi yoksa herkes kendisimi kestirdi. Eğer herkes kendisi kestirdiyce herkes aynı yerden aynı şekilde kestirmiş biraz ilgincime gitti :D

ÇeLeBi MuRaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yok dostum regal ilk türkiyeye geldiği zaman kesik eksoz değildi.Daha sonra gelen partilerde eksozlar kesik olarak gelmeye başladı misal 2005 modellerin bazılarında kesik vardır.Daha sonrakilerin hepsi kesik eksoz..
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

ertu
    Serbest Meslek
     Zealsun 150-19 chopper
     Yalova
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Anladım çünkü bazı ilanlarda 2006-2007 diye ilan vermişler ama egzosları kapalı kesik değil ozaman bu bilgi yalnış dimi egzosu kesikse 2006 modeldir diyebiliriz yani. Hızlı cevap için teşekkürler.

vgsdfgd fgdfgf
    Öğrenci
     fdgdfg dsfgdfg
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    2007 de tekrar eski eksozlara geri döndüler çünkü kesik olanlar problemli iç yapraklar kopuyor zamanla ve müthiş zırıltı yapıyor..

ertu
    Serbest Meslek
     Zealsun 150-19 chopper
     Yalova
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Verdiğin bilgiler için teşekkürler ben zaten 2. el alıcam 2007 model bulamayacağım için muhtemelen 2006 model olucak ozaman kesik egzos olmasına dikkat etmem geriyor demekki.

ÇeLeBi MuRaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Önemli değil kardeşim benden sana tavsiye kesik eksoz kullanma arkadaş açıklamasını yapmış belli bir süre sonra içinde kopmalar meydana geliyor vede çok yakıyor.Çiğ gaz direk dışarı atıldığı için ekonmik olmuyor..İlla ses istersen sana kalmış birşey susturucuları sökebilirsin..
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cem kurt
    İktisat
     -
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    alakasi bile yok dostum, benim egzoslar hem kesik hem de susturuculari sokuldu, ne yakitta bir sorun yasiyorum ne de bir zirilti sesi var, ful depodan rezerv dahil bitimine kadar toplam 385km yol yaptim bu km leri diger tip egzos sahiperi bile goremiyor belkide, yani emin olmadiginiz seyler hakkinda kesin yorum yapmayin lutfen ve insanlari yanlis yonlendirmeyin...
    Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!

madend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ömürcan özşahin
    Maden Mühendisi
     Kawasaki ER-5
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    benimde izlenimlerim tüp egzostlarım daha problemsiz olduğundan yanadır.

vgsdfgd fgdfgf
    Öğrenci
     fdgdfg dsfgdfg
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cemcem Nickli Üyeden Alıntı
    alakasi bile yok dostum, benim egzoslar hem kesik hem de susturuculari sokuldu, ne yakitta bir sorun yasiyorum ne de bir zirilti sesi var, ful depodan rezerv dahil bitimine kadar toplam 385km yol yaptim bu km leri diger tip egzos sahiperi bile goremiyor belkide, yani emin olmadiginiz seyler hakkinda kesin yorum yapmayin lutfen ve insanlari yanlis yonlendirmeyin...
    cemcem arkadaşım senin egzoslar şansına problemsiz çıkmış olabilir ama genel olarak kesik tip egzoslarda bu zırıltı problemi var..yakıt konusu ise susturucularla alakalı olduğu kadar kullanım şekli ve karbüratörlerle alakalı demekki sen optimum devirlerde kullanıyorsun motorunu az yakıyor..susturucuların sökülmeside yakıt sarfiyatını arttırıyor kesinlikle ama abartı bişey değil..dediğim gibi kesik tip egzoslarda asıl problem zırıltı..

cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cem kurt
    İktisat
     -
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hakli olabilirsin Melih ama biliyorsun regallerde birbirini tutmuyor bazi arkadaslar elektrik problemlerinden yakiniyor bazilari radyatorden bazilari karburatorden ama sanssizliklardan olusan bu problemleri butun regallerde de oluyormus gibi gostermemek gerekir.Belki bu zirilti hikayesi bir iki motorda olmustur bu da onlarin sanssizligi derim ben. Ayrica yakit konusunda da evet ben motoru surekli maksimum devirde kullanmam motorun omrunden calmaya hic niyetim yok
    Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)