Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel TÜRKER
    ithalat
     RR DD250
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bendede kesik eksoz var üstelik susturucuları tamamen söktürdüm gürül gürül ötüyo şimdi :mrgreen:
    ama benim sorunumda eksozun üstünde acaip lekeler oluştu hem artçı yanıkları hemde ısınmadan oluşan deformasyon bunun için ne tavsiye edersiniz temizleme için??
    Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:

vgsdfgd fgdfgf
    Öğrenci
     fdgdfg dsfgdfg
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ısınmadan dolayı sararmalar için nikelaja vermekten başka çare yok fakat lekeler var diyorsan tiner v.s ile silerek çıkarabilirsin..ayrıca metal yüzeyler için pastalar mevcut yanlış hatırlamıyorsam polisanın bir ürünü vardı bende leke çıkarma ve parlatma açısından çok iyidi bulabilirsem tam adını yazarım..

Engin Darbaz
    Metal İşleme
     Regal Raptor
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar benim bildiğim, 2 tip regal var,
    1. Uzun eksozlu olanlar, ilk çıkan regal raptor.
    2. Kesik eksozlu ve karbiratörü değişik regal raptor.

Kesik eksozlu alırsan karbiratör diğerine göre daha iyi, bende 2. el aldım RR i , alırken özellikle kesik eksozlu seçtim. Servisi kesik eksozluyu tavsiye etmişti. Şu ana kadar sorun yaşamadım. Inşallah bundan sonrada yaşamam.

Yeni model varken eski modeli alma derim. 2. elde fiyat pek farketmiyor.
    Yaratılanı sev Yaratandan ötürü. Yunus Emre

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cemcem Nickli Üyeden Alıntı
    alakasi bile yok dostum, benim egzoslar hem kesik hem de susturuculari sokuldu, ne yakitta bir sorun yasiyorum ne de bir zirilti sesi var, ful depodan rezerv dahil bitimine kadar toplam 385km yol yaptim bu km leri diger tip egzos sahiperi bile goremiyor belkide, yani emin olmadiginiz seyler hakkinda kesin yorum yapmayin lutfen ve insanlari yanlis yonlendirmeyin...
    Cem, rezervi de kullanarak mı 385 km yaptın? Tam anlamadım da. Nasıl ayarladın ya, yolda kalmadın mı? :D

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Ya bu motorlar bu kadar fark edermi ya 280 ila 300 arası muhakkak açıyorum rezerveyi geri kalanda bi 30-40 yapsa hiç 385 leri bulamadım
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

İsmail Akyürek
    Bankacılık
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    2007 Model Regalimi ilk aldığımda tüp egzos vardı. içindeki kurumlar serviste dağılınca değiştirildi.
    Kesik ve susturucusuz egzos takıldı. Sesi oldukça iyi, yakıt içinse değişen bişey olmadı. kimi zaman 290 da rezerve geçiyorum kimi zaman 250 lerde. Kullanımla alakalı bir durum.

ÇeLeBi MuRaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Valla cemcem 385 km yol yaptıysan süper cidden.Benim motor kesik eksoz değildi hatta susturucuları sökme gibi şansımda yoktu sabit susturuculu eksozlarda var.Bunu altan motorda tamer ustaya bizzat sordum bana dediği şu oldu kesik susturucuları sökülmüş eksozlarda silindirlerden çıkan çiğ gaz direk dışarı atılır çekiş artar ama yakıt fazlalaşır.Senin motor o kadar yol yaptıysa maşallah ne diyim..
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

mehmet özdikmenli
    İşletme
     regal 2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kubi kardeş o senden kaynaklanıyo bence

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben 345te filan açıyorum rezervi, sanırım denemedim ama 380 gibi yapar herhalde.

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar benim 0 km aldığım raptor Kesik egsozdu daha 500 km yapmadan egsoz içi döküldü ve garanti kapsamında değiştirildi. yerine tüp gibi olanlar geldi ilk önce ben itiraz ettim ama servis abi bu egsozlar daha iyi randımanlı falan dedi ve onları takdık yani kesik ten tüp egsoz a gectim bu sayede.

Ayrıca bizim modelde 2 egsozu birbirine baglıyan alta bir boru vardı ve ilker dostumun da yaptığı gibi o boruyu iptal ettik egsozlar yeni modellerdeki gibi birbirinden bağımsız oldu.

Ayrıca egsozun agzından 2 tane susturucu cıkarttım ses de gümbür gümbür oldu tor tor tor tor raptor diye calışıyor
    şimdi ee az bişide yakıt farkediyor olacak o kadar

şimdi depoyu dolduruyorsun MESELA istanbulda 36 ytl ye doluyor Mersinde 32 ytl ankarada 35 ytl izmirde 33 ytl,

yani şimdi neye bakacaz allahaşkına KM ne yakıyor??? ya şimdi adobe ile aynı benzini yakabilirmisiniz ki.:mrgreen: ışıklarda ara gazı falan vercen dimi yani.

bunu hesaplamak için at yarışlarındaki gibi , jokey kilosu , atın agırlıkları ve aynı güzergahta aynı saatte yol yapmak gerekli 3 kuruş fazla 5 kuruş eksik ( gerçi muhabbet olsun diye soruluyor biliyorum da)
    boşverin bunları RAPTOR unuzdan keyif alın :D :D

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)