arkadaşlar bugün ilk motorum Regal Raptor Daytona 250cc motosikletimi aldım.Bir aksilik olmazsa yarın teslim edecekler.Sizlerin bilgi ve tecrübelerinize bol bol ihtiyacım olacak. Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor daytona
izmir
0 Rh (-)arkadaşlar bugün ilk motorum Regal Raptor Daytona 250cc motosikletimi aldım.Bir aksilik olmazsa yarın teslim edecekler.Sizlerin bilgi ve tecrübelerinize bol bol ihtiyacım olacak. Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Abi aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olsun güle güle kullanbilgi paylaşımı ve tecrübelerden yararlanmak icin en doğru yerdesin. Tek yapman gereken forumda aktif olmak ve İzmir ekibinin buluşmalarına etkinliklerine katılım sağlamak
![]()
Düz Giden Furkan - TNK![]()
2M is my life... Music & Motorcycle
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Raptor Riders ailesine hoş geldin abi. Yeni daytonan hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle. İzmir de çok güzel bir ekip var çok şanslısın![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Abi hoşgeldin en yakın zamanda yeni motorunla seni buluşmalarda görmekten mutluluk duyarız. Yeni motorunda hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle forumda ve yollarda aktif olmayı unutma.
regal raptor daytona
izmir
0 Rh (-)Teşekkür ederim arkadaşlar acemilik sürecini atlattıktan sonra etkinliklere katılmak için sabırsızlanıyorum.
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)aramıza hoşgeldin. birinci adın, ikinci adın ve birbirleriyle olan uyumu çok hoşuma gitti![]()
Regal Raptor 250e-6c
izmir-bornova
A Rh (+)Hosgeldin aramiza abi motorun hayirli olsun

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Umut hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle![]()
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Kardeşim aramıza hoşgeldin. Yeni motorun hayırlı olsun. İyi günlerde kullan![]()
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Hos geldiniz. Hayirli olsun motorunuz, kazasiz belasiz surmeniz dilegi ile... Burada bilgi ve tecrubeden daha fazlasini bulacaksiniz emin olun. 😊
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)