Merhabalar arkadaşlar Muğla Milastan katılıyorum aranıza İsmim Hulusi 30 Yaşındayım ve 2 senedir raptorcuyum İnternet Kafe işletiyorum. Sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. Herkese kucak dolusu sevgiler
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD 250 E
Muğla - Milas
0 Rh (+)Merhabalar arkadaşlar Muğla Milastan katılıyorum aranıza İsmim Hulusi 30 Yaşındayım ve 2 senedir raptorcuyum İnternet Kafe işletiyorum. Sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. Herkese kucak dolusu sevgiler
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Hulusi Bodrum'dan aramıza hoşgeldin. Bodrum'da bir kaç güzel arkadaşımız var. Onlara yakın durmanı tavsiye ederim. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile![]()
Suzuki C800 İntruder
İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Bodrumdan aramıza hoş geldiniz![]()
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Hulusi,
Aramıza hoş geldin. o bölgede son günlerde bir kaç arkadaşımız forma aktif olarak katılmaya başladı. Umarım, arkadaşlıklarınız ve dostluğunuz gelişir, birlikte gönlünüzce seyahatler yaparsınız.
Kazasız, sorunsuz sürüşler ve rüzgarınız bol olsun.![]()
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)RR foruma hoşgeldin Hulusi. Samsun, Eskişehir derken sanki Muğla'da da il grubu oluşacak gibi. Umarım orda güzel bir dostluk ve ekip oluşturursunuz![]()
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)Aramıza hoşgeldin Hulusi![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Hosgeldiniz .Bodrum'daki oluşumun bir parçası olmak ve gerçekten keyifli vakit geçirmek isterseniz Bodrum'daki ekiple tanismanizi öneririm
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Hulusi muğladan aramıza hoşgeldin. Gördüğün gibi yanlız değilsin. Yeterki yürüyelim deee![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Hulusi Milas'dan aramıza hoş geldin milas ekibi büyuyor maşallah![]()
Regal Raptor DD 250 E
Muğla - Milas
0 Rh (+)çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolsun ozan arkadaşımız üye olduktan hemen sonra aradı çok sıcak kanlı ve yardımsever bir arkadaş çok güzel dostluklar çıkacağına inanıyorum. Böyle bir oluşumdada aranızda olmaktan onur duyarım. inşallah hep birlikte daha güzel sürüşlere ve dostluklara
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)