| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Erhan fotolar bomba olmuş bilemedik bi harley ama olsun .bu gün ankara harleyin sahibi Ekrem abi bana kıyak geçmek istedi.test sürüsü için kayıtlar sonra ermesine rağmen benim ismimi listeye ekledim road glide special la gezecektim. Ben ismimi yazdırıp kaydı bitirene kadar son sürüş için herkes motorlara binip çıkarsa doğru gitmeye başladılar ben koştum motorun başına ve motorlar gitmeye başlamışlardı ve 21 numaralı motorda başka birisi binip gitmişti. Büyük bir hayal kırıklığı ile Ekrem abinin yanına gittim ona al buna bin diyerek kendi glide dini bana verenecek iken organizasyonları birisi brefing e girmemişsin olmaz diyerek izin vermediler .hayal kırıklığı ile olduğum yerde kaldım
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
YOK
Ankara-Çankaya
0 Rh (+)Fotolar bi harika erhan abi elıne saglık.Aldora abi sende canını sıkma sana harleymı yok![]()
Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)kardeşimm banada sürdürmemişlerdi bikere gitmiştimde :D biz denizin motoru sürelim![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Spyder 250
Ankara ve Düzce
A Rh (+)Buralarda olsaydın bı abımızde fatboy 1700 var rıca ederdık. ARamda ıyıdır kendısıyle :D
Özü Gülmeyenin Yüzü Güler mi ?
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)