Aramiza hosgeldin.. 15yillik motor sevdandan talihsiz kaza vazgecirtmemis..umarim takrari olmaz ve nice kmler yapariz
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Aramiza hosgeldin.. 15yillik motor sevdandan talihsiz kaza vazgecirtmemis..umarim takrari olmaz ve nice kmler yapariz
Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Atıl aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olsun iyi sürüşler dilerim.
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Hos geldiniz. Sevdanizi kaybetmemis olmaniz cok guzel. Talihsizlik ve rahatsizliginizin tekrarlanmamasini diliyorum![]()
YOK
Ankara-Çankaya
0 Rh (+)Aramiza Hoşgeldin abi oncelikle gecmiş olsun,yollarda ve forumda aktif olman dilegiyle.
Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Atıl hoşgeldin
En kısa sürede tanışmak dileğiyle
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Atıl,
aramıza hoş geldin, geçmiş olsun. yollarda görüşmek üzere..
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Atıl abicim merhaba aramıza hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun .kazasız belasız kullanman dileğiyle forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
Kawasaki VN 900
İstanbul - Büyükçekmece (avrupa yakası)
A Rh (-)ilginiz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. etkinliklerde ve formda daha sık karşılaşmak üzere herkese sağlıklı ve kazasız sürüşler dilerim.
Regal Raptor DD 250 e6c Daytona
İZMİR
B Rh (+)Kendimi hatırlatıyorum ☺ Bir kaç sene önce dd150 e 2 kullanırken forumdaydım, sonra cbr 250 aldım sonra onuda sattım araba aldım arabayı sattım dayanamadım bu gün daytona aldım 250 ☺ Herkese selamlar olsun, iyi akşamlar. İzmir konak 1990 Gümüşçü ve müzisyen ☺

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Doğuş tekrar aramıza hoş geldin ama yanlış yere yazmışsın kendin için yeni başlık aç oradan devam edelim konular karışmasın
http://www.raptorriders.com.tr/forum...ote=1&p=214996
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)