Selamlar İzmir Ekibi
Bir ihtimal haftaya izmir'de bir motora bakmaya gelebilirim. Henüz netleşmedi ancak motoru gösterebilecek iyi bir usta veya servis var mıdır ? Yardımcı olabilirseniz pek güzel olur.
Hepinize sevgiler
Motor: Honda Varadero
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Transalp 650 XL
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Selamlar İzmir Ekibi
Bir ihtimal haftaya izmir'de bir motora bakmaya gelebilirim. Henüz netleşmedi ancak motoru gösterebilecek iyi bir usta veya servis var mıdır ? Yardımcı olabilirseniz pek güzel olur.
Hepinize sevgiler
Motor: Honda Varadero
Yamaha Dragstar 650
İzmir/Bornova
A Rh (-)
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Burak kardeşimiz gerekli bilgileri aktarmış. Geleceğiniz zamanı haftalık toplantımıza da denk getirirseniz tadından yenmez İzmir ziyareti![]()
Transalp 650 XL
0 Rh (+)Hepinize tek tek teşekkürler dostlar. Buluşmaya getirmeye özellikle gayret edeceğim. Netleşir netleşmez haber vereceğim![]()
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)RaptorRiders ailesi bir kez daha yardım ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu kanıtladı
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Transalp 650 XL
0 Rh (+)Arkadaş bakacağım motoru başka bir adam almış. Önce ki sahibinden duyduğu şeyleri kendi yaşamış gibi yazmış, üstüne boyum kısa kaldı ondan satıyorum demiş, birde aldığı fiyata 3500 TL eklemiş. Sinir sahibi oldum yemin ediyorum motor bakarken.
Yamaha Dragstar 650
İzmir/Bornova
A Rh (-)
Regal Raptor - DD 250E-6C
İzmir/Göztepe
0 Rh (+)Hayırlısı kardeşim. nasipte başka motor vardır, sıkma canını. Kısa zamanda umarım bulursun istediğin motoru.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)