Abi hosgeldin aramiza bu hafta katilamadim tanisamadik insallah onumuzdeki haftalarda tanisma firsati buluruz 😀
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona 250
Ankara/Bilkent
0 Rh (+)Abi hosgeldin aramiza bu hafta katilamadim tanisamadik insallah onumuzdeki haftalarda tanisma firsati buluruz 😀
YOK
Ankara-Çankaya
0 Rh (+)tekrar hoşgeldin eyup abi .
Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Eyüp aramıza hoşgeldin. Ankara teşkilatıyla birlik RaptorRiders ile bütün olursun inşallah. Kısa zamanda gölündeki makinaya kavuşman dileğiyle![]()
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)eyup ailemize hosgeldınklasik modelle ilgili soruların olursa yardımcı olabılırım
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
RR Spyder 250
İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Hoşgeldin Eyüp . Şans senden yana olsun hayırlı olsun

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Eyüp hoş geldin. en kısa sürede istediğin motora kavuşman dileğiyle
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Eyüp,
aramıza hoş geldin. Gönlündeki makine ile birlikte, kazasız sorunsuz bol sürüşlü km.'ler dilerim...

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Eyüp Ankara'dan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede ehliyetine ve glünlündeki makinaya kavuşursun![]()
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)eyüp tekrar hosgeldinbulusmada konustuk zaten motor alcagımız zaman aldora ben diğer arkadaslar müsait olanlar hep birlikte gider alırız motoru tek bırakmayız
bulusmalarda forumda aktif olursun artık
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Eyüp işini gücünü ayarlayıp haber ver istanbula gider alırız motorunu haftaya konuştuğumuz gibi bana bir kaç gün önceden haber ver izin alırım gider geliriz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)