| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)İlk buluşmada sanki yıllardır tanışıyoruz gibi hissetmeniz çok doğal, ben de Ankara ekibiyle tanışmamı ve ne kadar çabuk dost olduğumuzu anlatamam, motosiklet sevdası kardeşliği böyle işte, tebrikler Muğla'daki arkadaşlar, umarım görüşmek tanışmak kısmet olur günün birinde![]()
Regal Raptor DD 250 E
Muğla - Milas
0 Rh (+)haydi bakalım muğla bu yaza hızlı bir şekilde girmek istiyoruz. Muğlalılara sesleniyorum ilk buluşmamızı gerçekleştirdik ikincisinde daha kalabalık olmasını temenni ediyorum.
Konu RaptorRiders ise Herzaman Bir Bahane Vardır...
Regal Raptor 250e-6c
izmir-bornova
A Rh (+)Fotograflar harika dostluğunuz daim olsun![]()
Spyder 250
Samsun/İlkadım
AB Rh (+)Muğla başlangıç olarak süper görüntüler ilk buluşmanız hayırlı olsun devamını bekliyoruz
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yamaha Dragstar 650
İzmir/Bornova
A Rh (-)İlk buluşmanız için tebrik ediyorum sizleri. Ozan abimizi yakından görüp tanıma fırsatımız oldu. Çok şanslı bir ekipsiniz. Kardeşliğiniz ve muhabbetiniz daim olsun. Dilerim beraber yol yapma fırsatımız da olur.
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Selamlar Muğla,
Hayırlı olsun, Umarım ve dilerim, motor ve sürme sevgisi etrafında iyi, uyumlu ve kuvvetli bir birliktelik kurup daha da gelişirsiniz.
Ozan kardeşimiz ile İzmir'de tanıştık (yüzündeki gülümseme, gözlerindeki ışıltı ve mutluluk eksik olmasın) ve sizlerle de tanışmayı, beraber sürmeyi çok isterim. Bu fırsatı yakalar yakalamaz harekete geçeceğimden hiç şüphem yok...
Ayrıca dün Anadolu Yakası toplantısına katılan Ömer Arslan (Siyah Adam) sanırım 3-4 ay sizlerle birlikte olacak. Ona bir makine ayarlamak lazım...
Sohbetiniz daim, rüzgarınız bol olsun...![]()
Konu spue tarafından (25.May.2016 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)[QUOTE=CELİL;219734]Ozan ve Tüm Muğla Ekip arkadaşlarımıza ilk buluşma Hayırlı olsun ilk heyecan çok güzel bu daha başlangıç her şey çok daha güzel olacak ve çok daha kalabalık kocaman bir ekip olacaksınız inşallah![]()
Onemli olan ilki yapip baslamakti bunuda sayenizde gerceklestirdik. bundan sonra onemli olan uzerine koyarak ilerlemek. hepimiz icin hayirli olsun tekrar![]()
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Cok tesekkur ederim Suleyman abim. Gozlerimde gorduklerin sizlerden yansiyanlardi, sizlerin aynasiydim gecen 2 gun boyunca. burdan tekrar RaptorRiders ailesine cok tsk ederim, ve gercekten sizleri iiki tanimisim.
Bu arada Omer ile (Siyah Adam) irtibat halindeyim. 1 haziran itibari ile burda olacak, is bulma konusunda da elimizden geldigince yardimda bulunup, motor sahibi yapip gezi ve bulusmalar duzenledikten sonra, motoru ile sizlere tekrar geri gondericez![]()
Sohbet ve ruzgarlarimizi paylasmak uzere
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)