| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Çok güzel bi aile olduk. Çok güzel zaman geçirdik hepinize çok çok teşekkür ederim güzel ailem![]()
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)ozan sef seytan carpmıs benı bu fotoyu neden attınbu arada saka bır yana gercekten cok guzel bır gundu cok tesekkur ederım herkese iyi ki varsınız guzel ailem
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Harley Davidson Sportster XL883 Custom
İstanbul - Sultanbeyli (Anadolu Yakası)
0 Rh (-)Ooo bir ilimizden daha güzel bir haber dostluğunuz daim muhabbetiniz bol olsun en zor kısmı atlatmışsınuz devamı daha kolay gelir emin olun 🖒🖒👏👏
Samsung Galaxy Note 5 Cihazımdan gönderildi
LİVE TO RİDE
RİDE TO LİVE
Regal Raptor DD 250 E
Muğla - Milas
0 Rh (+)Bugün benim için ve ailemiz için raptorriders muğlanın ilk adımını atmanın verdiği mutluluğu tarif edemem. O kadar sıcak o kadar samimi bir buluşma olduki sanki uzuuuunn zamandır tanışıyormuş gibiydik Keyifli sohbetden ozan şefimin dediği gibi resim çekilmeyi en sona sıkıştırmak zorunda kaldık İnşallah bundan sonra daha güzel ve büyük bir aile olarak devam ederiz. Hepinize çok teşekkür ederim güzel gün için İyiki yollarımız kesişti güzel ailem![]()
Konu RaptorRiders ise Herzaman Bir Bahane Vardır...
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Tebrikler Muğla resimlerde çok harika görünüyorsunuz devamını bekliyoruz![]()
Harley D.
Ötüken
0 Rh (-)Tebrikler dostlar, harika görünüyorsunuz, sizinle aynı heyecanı hissettik, dostluğunuz daim olsun
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal Raptor Spyder 250-E10
İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Bu haberi gördüm çok sevindimRR ailesinin bir üyesi gerçekten olmak istiyorum hele bu haberden sonra dahada can atmaya başladım. Aslen Muğla/Yatağan' lıyım bizim oralarda çok fazla motofest düzenleniyor gerek Yatağan gerek Bodrum. İlk motorumu yazın ortasına doğru alıcam ve Yatağanda deneme alışma sürecinden sonra İstanbul a getireceğim. Fazlasıyla sevinçliyim şuan yolunuz, yolumuz açık olsun.
![]()
RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
Highway To Hell
Dünyanın bizim yolumuzda döndüğünü diretiyoruz.
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar fotoğraflar harika. Allah muhabbetinizi arttırsın![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)