Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Andarkan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yiğit Kaan Eren
    Öğrenci
     YOK
     Ankara-Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Harika ve neseli bir gun olmus fotolardanda anlasildigi kadariyla.Muhabbetiniz daim dostlugunuz kadim olsun,kadir abimin dogum gunude tekrar kutlu olsun.
    Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.

Kadir Ercan
    Uçak Teknisyeni
     Kawasaki VN900
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    287
    Beğenilmiş
    288
    Alıntı Bypale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün büyükçekmeceye gelemeyen arkadaşlar. Çok şey kaçıracağınızı sölemiştik.

Kadir ERCAN arkadaşımızın doğum günüydü. Ve değerli kız arkadaşı AYSEL kardeşimiz ona bir sürpriz hazırladı bizde RR ailesi olarak oradaydık. Bu süprize dahil olduk. Forumda bunu gizli tuttuk. Bugün asıl amacımız buydu. Ve birkez daha anladımki biz bir. Aileyiz. Kardeşiz. Dostuz. Canız. Biriz. Kadirin yüzündeki şaşkınlığı gördükten ve aysel ile mutluluğuna ortak olmaktan şahsım adına çok mutlu oldum. Duygular yazmakla bitmiyor . Katılan emeği geçen büyük küçük tüm dostlara teşekkür ederiz. Fotoğraflar kısa zamanda yüklenecektir.

Kadir kardeşim. Doğum günün kutlu olsun. Herşeyin engüzeline layıksın. Güzellikler senin olsun.
    Alıntı Peder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok güzel tarifi olmayan bir gündü. Her zamanki gibi bolca gülüp eğlendik. Sürpriz detaylar efsaneydi. Kadir aga tekrardan nice seneler birlilte kilometreler

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Alıntı Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle dogum gunun kutlu olsun Kadir.. sevdiklerinle birlikte nice mutlu seneler..hepberaberde nice kmler.. bu arada suprizin videosu super olmus ozellikle Kadir`in sasirma ifadesi Helal olsun sizlere..neseniz hic eksik olmasin
    Alıntı Andarkan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harika ve neseli bir gun olmus fotolardanda anlasildigi kadariyla.Muhabbetiniz daim dostlugunuz kadim olsun,kadir abimin dogum gunude tekrar kutlu olsun.

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim.

Öncelikle ne kadar doğru bir yerde olduğumuzu bir kez daha kanıtladınız. Hayatımda yaşadığım mükemmel diyebileceğim birkaç gün arasına girdi bu gün de. Biz bir aileyiz derken boşa söylenmediğini biliyordum ve bunu bir kez daha kanıtladınız Bir sürü duyguyu aynı anda yaşattınız bana; şaşkınlık (ki yüzümden gayet belli ), mutluluk, minnet duygusu...

Yaşadığım duyguları kelimelere dökerken o kadar zorlanıyorum ki tarifsizler çünkü. Aysel'im ve sizler sayesinde o an dünyanın en mutlu insanı ben oldum Ne kadar teşekkür etsem az..

İyi ki varsınız, iyi ki bu oluşumun bir üyesiyim.
    RaptorRiders bir ayrıcalık olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)