Bu akşam 18:30 da tekrar kaynaşmak yenilerle tanışmak adına bir buluşma olacaktır.Herkezi bekliyorum yer Zaman tek tek msj atılmıştır isteyen beni arayıp bilgi alabilir 0537 020 7704
Antalya/Merkez
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
VİRAGO 535
Antalya
AB Rh (+)Bu akşam 18:30 da tekrar kaynaşmak yenilerle tanışmak adına bir buluşma olacaktır.Herkezi bekliyorum yer Zaman tek tek msj atılmıştır isteyen beni arayıp bilgi alabilir 0537 020 7704
Antalya/Merkez
ilker akgül ANTALYA-MERKEZ
Regal Raptor DD 150e
Antalya
B Rh (+)Malum, şehir dışında olduğum için, yanınızda olamayacağım. Ama bi görüntülü konuşma vs. ayarlarsak başkan bütün arkadaşların hem sesini duymak hem de bi selam vermek isterim
![]()
Regal Raptor DD 250E-10 Sypder
Antalya
A Rh (+)+1 Mustafa SÜNER
Regal Raptor DD 250E-10 Sypder
Antalya
A Rh (+)
lifan 250
Antalya
B Rh (-)Millet benim karnım şimdiden acıktı hem sohbeti hem de dürümleri sabırsızlıkla bekliyorum 😆
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Slow ride, take it easy..
Regal Raptor DAYTONA 250E-6C
İstanbul- Şişli (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Arkadaşlar sohbetiniz neşeniz bol olsun bugün çok istedim aranızda olmayı ama imkanlar el vermedi gece çıkıcam kumlucadan merkeze sizlere afiyet olsun fotoğraf paylaşırsanız çok sevinirim![]()
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)Sizlere afiyet olsun. Sizlerle buluşup tanışmayı çok arzulamistim ancak gelemedim. Bir dahaki buluşmaya inşallah.
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)İyi eğlenceler şimdiden afiyet olsun Antalya
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Maşallah Antalya özlenen resimler gelmeye başladı muhabbetiniz bol olsun![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)