Sendemi alıcan admin paşa yoksa kıvranıyon heee :P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Sendemi alıcan admin paşa yoksa kıvranıyon heee :P
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)Bir motor ancak bu kadar güzel ve objektif olarak anlatılabilir. Paylaşım için teşekkürler![]()
Yeni aşkım; BMW F650 CS...
34 TC 9073
EskişehirAllah herkesin gönlüne göre versin, bana da Transalp versin, hehehehe....
caponord
Samsun
B Rh (+)alasım geliyo valla...... ii makine ...tek kusuru biraz alçak olması...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Özellikle uzun boylu olmayanalara (benim gibi 1.70 civarı) inanılmaz yakışıyor büyük cruiserlar.
Bu model de sevmediğim tek şey yerlere kadar inen çamurluk. Yan çanta, ön cam, kıvır zıvır derken araba gibi oluyorlar.
En kötü cruiser, cruiser olmayan en iyi motordan daha iyidir. Shadow ise çok iyidir. Niyette yok şimdilik ama olacaksa 3'ünden biri olacak inşallah... Shadow, Dragstar, Intruder.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Regal Raptor DD250-9B Çok Yakında
Kocaeli
0 Rh (+)Bu hoş paylaşım için teşekkürler...
_Saygılarımla...
>>__MaRaNtZz__<<
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)sevgili yasinsubay,yasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
birde geniş ayaklık ve çift taraflı vites cubuğu(tabirimden emin değilim ama anlaşılmıştır umarım) taktırırsan süper olur. Ankarada 2 arkadaşıma siyah rengini aldık. 12750 ytlye . Efe motor biraz tok satıcı. aksesuarlarda ufak bir indirim yaptırabildim.Ama geniş ayaklık ve vies çubuğu ile kullanmak çok kolay ve rahat oluyor.bilgine
sanada çok yakışmış. inşallah bende alabilirim. hayırlısı. kazasız belasız sürüşler dilerim.
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Sevgili Altug
Genis ayaklı hem surucu hem artcı icin almak istiyorum, vites cubuguda olabilir tabiki, fiyatlarının ne kadar oldugunu bilmiyorum uygun bir rakam olursa neden olmasın, aslında istedigin egzos ama ona verecek param su anda yok
İnsalah sende alırsın temennilerim bu yonde,sanada kazasız belasız surusler diliyorum
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Carvalçuk kardeşim ve Yasin'e verdikleri aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederim. Arkadaşlar bir süredir ben de bakınıyorum sağa sola ve kafama takılan bir soru var. Karbüratörlü motor ile enjeksiyonlu motor arasındaki temel farklar nedir? Enjeksiyon zaruri ve çok önemli midir? Hani yeni motor alma arefesinde, hele hele beğendiğiniz motorun enjeksiyonlu modelinin geleceği haberleri dolaşırken ortalıkta, karbüratörlü motor almak kayda değer bir hata veya daha doğru tabirle dezavantaj mıdır? Bu iki yakıt sistemi tipini karşılaştırabilecek birileri var mıdır aramızda?
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
caponord
Samsun
B Rh (+)az evvel gittim honda bayiine... dedim olm selo bana bi shadow ayarla...dedi elimizde yok.. dedim kampanya varmışş.. dedi haberim yok...telefon açtık 12870 bayiye gelişi... dedi sana 13500 e verebiliriz.. nası iş bu şimdi yaa.....leaa havleeee.... fiyatlar türkiye genelinde diiilmi ...ben bişi anlamadım bu işten....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)