bu arada bir şantiyeye gitmem gerekti. Ankara ulusan motora gittim. Aksu abi bilir. oranın sahiplerinide tanırım.iyi insanlardır.

shadow mu ? vn 800 mü ? ıntruder mi ? yamaha dragstar mı mevzusu açıldı.

shadowla ilgili söyledikleri piston başına 3 sübab olması ve karbüratörlü olması ,birde uzunluğundan dolayı manevra kabiliyetinin sıkıntılı olması.

diğerlerinde piston başına 4 sübab olduğundan torkunun yüksek olduklarını , enjeksiyonlu olduklarını ve rhat manevra açısının oldukları ortak noktaları.

bu arada şunuda söylediler , bu farkı ayırd etmek için shadowa bindikten sonra diğerlerine binmek gerekliliği olduğunu belirtttiler. Uzun yolda shadowdiğerlerine göre alt segmentte kaldığını fakat görüntü olarak hepsinden ziyade shaowun gösterişli olduğunu söylediler.

tabii onların kawa vw suzuki bayisi olmasının etkiside olabilir. sadece aklımı kurcalayan tek bir şey oldu? aynen sözlerini aktarıyorum" abi sende ticaret yapıyorsun.Zaten talebi olan bir ürüne neden kestra kampanya yaparsın ve fiyatını ucuzlatırsın? Her şeyin fiyatı artarken (ekipman , motor) bir malın fiyatı neden sabit kalır veya kampanyayla aşağı çekilir?"

ben yorumu size bırakıyorum. ama önemli husus benim aracımda honda ve servisinden çok memnunum . Özelikle ankara için hondanın güçlü bir servisi var. ben shadowu rüyamda görüyorum.en kısa zamanda da altımda görmeyi diliyorum.

sevgiler