Merhaba arkadaşlar..
Bandırma'dan yazıyorum. Yaklaşık bir ay önce iki arkadaş ilk motosikletlerimizi (DD250E-9B) aldık... Tanışmak için görüşmek için öğrenmek için bol bol yazışırız artık...
Herkese selamlarr.. Görüşmek ümidiyle...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor DD250E-9B
BALIKESİR BANDIRMA
B Rh (+)Merhaba arkadaşlar..
Bandırma'dan yazıyorum. Yaklaşık bir ay önce iki arkadaş ilk motosikletlerimizi (DD250E-9B) aldık... Tanışmak için görüşmek için öğrenmek için bol bol yazışırız artık...
Herkese selamlarr.. Görüşmek ümidiyle...
YOK
Ankara-Çankaya
0 Rh (+)Aramıza hosgeldıniz abılerım,motorlarınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Forumda ve yollarda aktif olmanız dileğiyle.
Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba İsmail Bandırma'dan aramıza hoş geldin senin ve arkadaşının makinaları hayırlı olsun Kazasız belasız keyifle kullanın inşallah![]()
![]()
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)aramıza hos geldınız ismail abı inş. bol bol yazıstıgımız kadar yollardada bızımle olursun mutlaka![]()
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Regal raptor DD250E-9B
BALIKESİR BANDIRMA
B Rh (+)teşekkür ederim arkadaşlar. hoşbulduk... bütün dileklerinize önce inşallah sonra eyvallah diyelim..
Regal Raptor Daytona 350
İzmir-Menderes
A Rh (-)Sonunda heşerilerimle karşılaştık.Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Motorlarınız hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Sunullah Mahallesinden benim için bi kere geçersiniz artık.
Regal raptor DD250E-9B
BALIKESİR BANDIRMA
B Rh (+)
RR Spyder 250
İstanbul - Esenler (Avrupa Yakası)
0 Rh (-)RR'a hoşgeldiniz. Yeni makineleriniz hayırlı olsun. Kazasız belasız bol rüzgarlı surusler dileriz![]()
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Aramiza hosgeldin Ismail..yeni motorlariniz hayirli olsun.. arkadasinla birlikte forumdan sonra yollardada aktif olmaniz dilegiyle ..tekeriniz duz bassin
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Aramıza hoşgeldiniz. Makinanız hayırlı olsun![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)