Sezgin aramıza hoşgeldin. Referansında zaten açıklamayı yapmış.inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Sezgin aramıza hoşgeldin. Referansında zaten açıklamayı yapmış.inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Sezgin aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun![]()
Regal Raptor DD 250E-6C
Tekirdağ-Çorlu
A Rh (+)Ergun kardeşim hoşbulduk. En kısa sürede yüzyüze tanışmak isterim. Kullandığın makinaya benzer bi makina arıyorum bende daha yakından incelemeyi ve senle fikir alışverişinde bulunmayı temenni ederim. Pazar günleri olur da Çorlu'ya yolun düşerse mutlaka haber eyle.
Regal Raptor Daytona 250
Tekirdağ
0 Rh (+)Sezgin aramıza hoşgeldin. İnşallah tertemiz bi makina bulursun.Seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız![]()
Regal Raptor DD 250E-6C
Tekirdağ-Çorlu
A Rh (+)Celil abi çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar bu arada daha önce hiç forum kullanmadım ya da yazmadım şimdiden olası hatalarım için affınıza sığınıyorum. Sürekli tekrarlanan sorularla da sizi meşgul etmek istemediğimden benzer konuları konu başlıklarını inceliyor ve de okuyorum. Yine de hepinize danışacağım bir ton konu olacak. Daytona 250e 6c aradığım doğrudur ancak birçoğunuzun emekle şaheserleştirdiği spyderlarda yer yer aklımı çeliyor. Sabırsızlığıma yenik düşmemek için adeta çırpınıyorum üstelikte öyle bi sezona denk geldi ki bu çabam, geçiş dönemini bir an önce atlatmak niyetindeyim. Eko'nun ahları kulağımda. Tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Saygılar.
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Hos geldiniz ☺
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spyder 250
Samsun/İlkadım
AB Rh (+)Aramıza hoşgeldin..
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok
İzmir Buca
0 Rh (+)Aramıza hoşgeldin 😊
TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RIDE FAST
FUCK HARD
LIVE FREE
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Aramiza hosgeldin Sezgin... Bende Corlu`luyum. ailem ve arkadaslarim orda. hayat beni Bodrum`a savurdu. ama diger yarim hep orda. Corlu`ya geldigimde tanismak ve gelene kadar motor sahibi oldugunda da gezi ve Istanbul ekibi ile bulusmalara gideriz umarim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)