Kardeşim aramıza hoşgeldin, ekrem kardeşimiz sana kefil olduysa vardır bi hikmetartık havalar sıcak boş olduğun vakit yüz yüze tanışmak için forum başlıklarını takip edebilirsin
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Kardeşim aramıza hoşgeldin, ekrem kardeşimiz sana kefil olduysa vardır bi hikmetartık havalar sıcak boş olduğun vakit yüz yüze tanışmak için forum başlıklarını takip edebilirsin
![]()
Regal Raptor DD 250E-6C
Tekirdağ-Çorlu
A Rh (+)Hepinize çok teşekkür ederim. Herşeyin daha güzel olacağına şüphem yok. Kısa vadede planım çok hepsinin gerçekleşmesinin umuyorum. İlerleyen süreçte hepinizle tanışmak umuduyla. Eko siftah senle olacak zaten sıkıntı yok. Daytona tamamiyle sende dostum oluru var dediğin +1i hazırla. Artık forumu incelemekte araştırmaktan yemeden içmeden kesildim :D . Batuhan, peder, Brooks, Birkan, tgypmk, Seyran, Brasilia, gabrial cash tek tek hepinize selamlar, saygılar.
Regal Raptor DD 250E-6C
Tekirdağ-Çorlu
A Rh (+)Vallahi Ekrem ile birlikte buluşmalar için sürekli plan yaptık da bir türlü nasip olmadı ama ilk fırsatta ki bunu bütün samimiyetimle söylüyorum aranızda olmayi çok istiyorum.
Kawasaki vulcan 800
Tekirdağ Çerkezköy
A Rh (+)Sezgin kardeşim aramıza hoşgeldin, gönlünde ki daytonaya sahip olursun inşallah. Bende Çerkezköy civarindayım,cumartesi günleri fazla mesai olmazsa çalismiyorum ziyaretine gelebilirim kısmet olursa tanışmış oluruz.
Zamanı yenemezsin
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Sezgin,
aramıza hoş geldin. dilerim gönlündeki makineye kavuşur yine gönlünce seyahatler yaparsın.
Birlikte sürmek dileği ile...

YOK
İstanbul - Şişli (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)hoşgeldin aramıza güzel vakitler geçirmen dileğiyle![]()
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Sezgin hoşgeldin aramıza işallah yakın zamanda seninde güzel bir makinaya sahip olursun..
Yok- Yakinda..
Samsun - İlkadım
A Rh (+)RR'a hoşgeldin samsundan selamlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
*Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir.
RAPTOR RİDERS SAMSUN
coni-blaze55 (Fırat KARGA)
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)hoşgeldin sezgin gönlündeki motoruda en kısa zamanda alırsın inşallahsimdilik forumda aktif olmayı unutma
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)