Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

altug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.Altuğ ASARLIOĞLU
    Mühendis
     REGAL RAPTOR
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

trafikte şaka yapan insan kılığındaki ...vanlar

Arkadaşlar. Az önce okudum ve çok kızdım.

çok üzücü ve hiçbir akla mantığa sığmayacak bir şey.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/71...d=180&a=243525

bu nasıl bir şey anlamak mümkün değil?
    GRİ KUZU 06 BA 0660

TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN

yasinsubay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yasin MISIR
    Bilgisayar Mühendisliği
     Yamaha Dragstar XVS 650A
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    resmen bosuna yasıyoruz bu memlekette emin olun bircok yerde orman kanunları gecerli nedir bu ya serefsizler demekten baska birsey gelmiyor icimden

serhat kodaloglu
    Maden Mühendisliği
     e9b
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Adam şaka yapmamışki direkt öldürmüş.Bu olayla kafaya kurşun sıkmak arasında ne fark var ki.
    Olan yine 1 aylık bebeğime, karısına annesine kısaca ailesine olmuş .
    Allah ailesine sabır versin adamada hapiste şaka yapacak bolca arkadas.
    MESAFENİ KORU

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Valla trajik, zavallı... Ne diyim! Dün ben de trafikte şakalaşan iki kurye arkadaş gördüm! Çok eğleniyolardı... Motorların tepesinde, Fındıklı civarında yan yana gidiyolar.. Giderken de birbirlerinin kasklarına falan vuruyolardı.. Resmen itiş kakış!! Sağdan açıktan aldım geçtim gittim.. Birinin önüne düşecekler illa, o ben olmiyim diye!!
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Allah akılfikir versin ne diim böle şakamı olur ya hem arkadaşını yaktı hem ailesini
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yuh diyorum ya, resmen yuh. Bu memlekette o kadar çok garabet görüyoruz ki dumur olamıyo insan. Arkadaşının poposuna hava kompresörünün hortumunu tutup şaka yapan adamı hatırlayan var mı bilmem. ŞAka yapılan şahsın bağırsakları patlamıştı.

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı emrahss Nickli Üyeden Alıntı
    Yuh diyorum ya, resmen yuh. Bu memlekette o kadar çok garabet görüyoruz ki dumur olamıyo insan. Arkadaşının poposuna hava kompresörünün hortumunu tutup şaka yapan adamı hatırlayan var mı bilmem. ŞAka yapılan şahsın bağırsakları patlamıştı.
    Hatırlayan var mı ne demek abi? Unutulur mu yaaa!! Efsane!!!
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı moonchild Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı emrahss Nickli Üyeden Alıntı
    Hatırlayan var mı ne demek abi? Unutulur mu yaaa!! Efsane!!!
    Heheheheh....

gidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gülçin idikurt
    Anasınıfı Öğretmeni
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    3
    Diyecek ne varki olan kalanlara oluyo üzüntü den başka bişey değil...
    İki şerefsiz yüzünden olan masum insanlara oluyo..
    İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
    Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    akşam sokak arasında bir kına gecesi vardı motorla geçerken müzisyen bir arkadaşım, olduğunu fark ettim ve yanına gitmek istedim motorumla tam durdum duracak iken siyah bir şahin sağ tarafımdan geliyor, içeride 5 kişi var acı bir fren baktım bir karış kalmış bana vurmaya körkütük sarhoş koskaca OSMANLININ MEHTER MARŞINIDA son ses meze yapmışlar keyiflerine...

içlerinden biri "kovboy hoşuma gitmiyorsun anlaşamıyoruz seninle" dedi ( bir merhaba demişliğim yok)

ayılar gibi homurdanıp durdular yanımda. ben arkadaşımın yanına gittim bir 30 ila 40 dakika takıldım ordan ayrılmak için motoru çalıştırdığımda içlerinden biri beni göstererek birşeyler söylüyor diğeride onu tutuyordu.

kan beynime çıkmıştı. el işareti yapıyordu

dayanamadım motoru durdurdum.

"ne var" dedim...

o da "ne lan ...ne bu kıyafet amerika mı ulan burası" dedi.

bende "sanane lan tereyağ" dedim, "içine dert mi oldu"

yata yıkıla üzerime gelmeye başladı etrafındaki salatalarda onu tutmaya çalışıyorlar ama onları kim tutacak...

yanıma kadar geldi ve imalı bir şekilde

"kovboy kovboy bana bak seni çök kötü yaparım ulan yanlış yapıyorsun" deyip yakamdan tutmaya çalıştı.

yanındakiler tuttu neyse. ama birde ne göreyim mahalledeki yeni yetme POLAT ALEMDAR LAR hemen etrafımı sardı bir curcuna duyabildiğim tek şey "noluyu ulen noluyuulen burda" sözüydü

etraf biraz sakinleşince baktım o adam hala birinin kollarında üzerime gelmek için çırpınıyor.

sonra guruptan biri gelip "hey kovboy sende al başını git burdan karışacak şimdi ortalık" sert ve emri va ki bir

cümle kullandı. ben de "nerde duracağıma ben karar veririm" dedim. omuzumu itip "...tir git lan" dedi.

hemen iki kişi yan taraftan gelip beni tartaklamaya başladı biri motora tekme atınca çıldırdım. tekme atana bir

yumruk patlattım motorun üzerine düştü.

sonra senmisin vuran, üzerime atlayan öküzle beraber yere yuvarlandık, üç kişiydiler karnıma ve bacaklarıma

tekme atmaya başladılar yüzümü kapadım. sarhoş oldukları için sert vuramıyorlardı bereket. ayağa kalkınca birini

ittim yere düştü hemencik. düğün sahibi geldi bırkaç tane adam ortalığı yatıştırdı üstüm başım toz içinde oldu.

motoruma atladım ve ordan uzaklaştım.

bana ilk sataşan adam burda esnaf sabah ilk işim dükkanına gitmek oldu ama gelmemişti öyleye kadar oturdum

dükkanının karşısında sonra baktım cuma namazından çıkıyor saklandım dükkanı açıncada açtım bir ağız hiç

sormayın gitsin, adam dövülmekten beter oldu söylemek istediğim bir çok şeyide orda bulunan herkese duyurdum

bu vesile ile, polis bile çağırmış utanmaz herif sonra karakola gittik komser bir sürü nasihat anlattı külahımda

dinledi tabii. bu olayla birlikte başıma gelen beşinci kavgam sopa yedikçe eşşekleşiyor insan.

EN İYİ KABADAYI EN ÇOK DAYAK YEMİŞ KABADAYIDIR...
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)