Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Kardeşinize bi yardımcı olursanız sevinirim

Tekrar merhaba, abiler şimdi etrafımda cbf150 kullanan abilerim arkadaşlarım var, bendeki cbf eski ve onu satıp yeni motor almak istiyorum, ama regal diyince çine girilmez falan diyorlar elimden çıkarırkende zorlanırmışım, yaklaşık alabileceğim fiyat 4bin ₺ cbf150 ile regal arasındayım 150 lik alsam tarz olarak seviyorum ama hız olarak beni kesermi bilemiyorum virajlarda falan dönüşleri nasıl cbf kadar hızlı, seri ve kıvrak mıdır? Çok teşekkürler ilginize

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Furkan kardeşim bu sorunun cevabını forumda araştırma yaprak bulabilirsin yada akşam kadıköydeki buluşmamıza gel abilerin sana tecrübelerinden bahseder yol gösterir hemde sende tanışmış olursun bizle

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Oncelikle şunu soylemek istiyorum regalin 150 liliğini daha hızlı satarsın 3700 e falanda 2 3000 km de regal bulabilirsin 2013 2014.
    İkinci konu olarak cbf 150 ybr125 ile defalarca kapıştığımı hatırlıyorum yuzumu yere eğdirmedi belki kullanıcı farkıda bu konuda rol oynayabılır orası başka konu hatırladığımı yazıyorum.Ama sorunsuz mis gibi motor.Benım gozumde tek sorunu lastikleri kotu ruzgarlı havalarda cok savruluyor ama alıcam 3 5 bın km yol yapıcam sonra satıcam 250 350 alıcam dersen hıc donup bakma arkana motoru gorenlerde namın yurur oda yeter
    -------------
    Live to Ride , Ride To Live

MUSTAFA48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Özkaya
    Enterprise Asistan Managger
     2007
     Milas (şuan ANKARA )
    Beğenmiş
    58
    Beğenilmiş
    38
    sımdı tarz olarak hangısıne yatkınsın bılmıyorum sımdı bır regal alsan 150lık tin tin gıderken seyır ıcınde gözler hep uzerınde olucak hız yonunden bakma sadece olaya cekıcılıgı de on planda tut
    "My rope and belt my cock and balls "

48 U 9289
    48 LU 528

Mustafa
    ÖZKAYA

TEŞEKKÜR EDERİM.

Ali Alp
    özel güvenlik
     Hyosung GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    4,161
    Beğenilmiş
    1,148
    honda-yamaha kalitesinde ancak bir peket servis motoru çekiciliğinde motor ile regal raptor tarzı motor kıyaslamak pek mantıklı değil bence.
    regal raptor farklı bir tarz, cbf çok farklı. iş eğer işlevsellik ise cbf açık ara önde. ancak iş motora binip gezmek ise regal raptor tarzıyla tur bindirir. ama amacın hız ise başka motorlara yönel. öyle nescafe gibi 3 ü bir arada olmuyor bu işler ne yazıkki.

Güzel özetleme olmuş aslında şimdilik 150 lik regallere yönelebilirim amma ve lakin sahibinden.com da malesef çoğu arkadaş fiyatları şişiriyor nasıl buluruz bilemedim

RaptoRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlker Dinçer
    Teknik
     Regal Raptor DAYTONA 250E-6C
     İstanbul- Şişli (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    790
    Beğenilmiş
    201
    Kardeşim takip et siteleri fiyatlar dediğin gibi uçuk ama illaki bulursun çabuk karar verme biraz araştırma yapmanı öneririm kullanıcıların fikirlerini almanda yarar var kolay gelsin

coni-blaze55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fırat Karga
    Müzisyen-Öğrenci
     Yok- Yakinda..
     Samsun - İlkadım
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    merhaba sen ilk önce tarzını kafanda belirle racing mi chopper mı crauser mı . Regal Raptor alabileceğin çin motorlar arasında en iyisidir 4.000 tl lik regal de her türlü gider sana belli bi süreçten sonrada yeleği taktın mı sırtına oooo regal iyidir iyi
    *Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir.

RAPTOR RİDERS SAMSUN

coni-blaze55 (Fırat KARGA)

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Doğru söylemişler iki motor birbirinden çok farklıdır. İlk önce tarz belirlenmelidir .ona göre hareket edebilirsin.150 klasik efsane bir motor dur onuda söylemeden edemeyeceğim

denizintruder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

DENİZ DEMİRKAHYALILAR
    Öğrenci
     Suzuki C800 Intruder
     Ankara/Altındağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    5
    Bir motosikletten sokaklarda bir performans beklemek gayet yanlış bir durum olmakla birlikte 150 cc motordan bir performans beklemek ki neye göre performans bu da tartışılır bu da yanlış bir durum bu yüzden cbf 150 binmişsin unutma biri japon markasının hindistanda çinde ürettiği motor diğeri direkt çin firmasının ürettiği motor ama sonuçta 150 cc bu yüzden hangisi hoşuna gidiyorsa onu al derim ben

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)