Bu adam piisikletede binmemiş olacak ki 2 tekerde dengeyi kaskın yapmadıgını bilmiyor. Nereden yazıyor oda mechul İstanbul trafiğinde olupta nizami gittiği halde arabaların dover biçer hesabı motor biçtiğini bilmiyor(buarada sabah ki kamyonla saka yapan haberi gondermek sart, bakarsınız espiri kabiliyeti gelişir yazıyla ezmek yerine aracıyla ezer). Kask kaza anında korudugunuda ogretmek lazım. Yoksa daha oturdugu yerden motora sinirlenen insan kesin aracın basına gecince birimize carpar sonrada sucu kaskta arar.Olay kasktan once zihniyette...
Ceza işine gelince ondanda haberi yok trafik polisleri catır catır yazıyorlar(ben yedim ehliyetsizlikten hemde evimin arka sokagında) hımm ama kendileri pek kask sevmiyorlar genelde takmıyorlar.
yeaks kardeşim kebapcı işide belli süreli oluyor onların paket teslim zamanı yetiştiremesse elemanın maasından kesiyorlar güzel TÜRKİYE mdede iş yok adam eve ekmek goturecek mecbur bir yerde ama kanunların ve uygulayıcılarının yetersizliğinden belkide... Ben maden mühendisiyim Şantiyede işçilerin kılına zarar gelse beni hapse atarlar ama adamın paket serviscisi Ölse adam, baskasını alır kebap satmaya devam eder...

e9b
İstanbul
A Rh (+)