Alıntı Msuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Arkadaşlar Hayırlı haftasonları

Gelelim Sıkıntılarıma

1-)Motor Seyir Halinde giderken 3 viteste Gazı çektiğimde Hafiften Boğulma gibi ses yapıyor
2-) Zincir Vuruyor Lastik taktim L şeklinde kestim hala banamısın demedi Vuruyor Gergisini ayarladım Yine Vuruyor Çare Bulun
3-) Yüksek Gidon arıyorum Önerebileceğiniz yer varsa Link olarak atarmısınız
4-)Motoru Upgrade Yaptırmayı düşünüyorum Sizce Yaptırmalımıyım (Daha Anahtar Değmedi değince kötü olur diye korkuyorum )

Şimdiden Cevaplarınız İçin Teşşekkürler Madde Madde Cevaplarsanız Sevinirim

İyi Hafta sonları

Bu arada Berat kandiliniz de mübarek olsun
Mustafa;

1- Boğulma varsa bujilerine bir bak derim ama bujilerde sorun varsa diğer viteslerde de bozulması lazım. Eğer sadece 3. viteste uğultu yapıyorsa 3. vites dişlinde sorun olabilir.

2- Zincir başa bela. Öncelikle koruma zincir koruma demirinin tepe noktasında ses önleyici kauçuk takoz takılan bir yer var. O parçanın orada kademe var onu traşlat. Sol amortisörüne sürtüyor olabilir. Onu söküp bağlantı yerlerinin iç taraflarını traşlat. Bir de gevşetiği zaman arka şasenin orda sağdan sola uzanan ana saplama var oraya sürtüyor ama zincir gergin diyorsun.

3- Aydın Kardeşler iyi bir çözüm Google dan aydın kardeşler diye arayabilirsin. Yalnız bizim gidonlar standart dışı. Yani gidonu değiştirirken riserları da değiştirmen gerekecek ve kablo, hortum teşkilatını uzatman gerekecek bunları göz önünde bulundur.

4- Şahsi fikrim upgrade olayına bulaşma ne güzel daha anahtar değmemiş bozma bence bunu.

Kolay gelsin.