Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Haklısın aslında 250 cc başlamak içi daha uygun , ancak istediğim gibi bir Regal Raptor bulamıyorum.3000 YTL civarına temiz , siyah bir motor istiyorum ve o da motosiklet mağazasından olmalı ki kredi kartı kullanabileyim.Bu zamana kadar bu kriterlerime uygun bir Regal Raptor bulamadım.Açıkcası Regal Raptor'a 3.750 - 4.000 YTL vermektense biraz daha fazla verip Yamaha veya Kawasaki almak daha mantıklı geliyor.Ayrıca Regal Raptor'u getiren firmalara da güvenemiyorum.İnternet siteleri bile yok.Varsa da ben bulamadım.Regal Raptor'un en iyi ve kaliteli Çin'li olduğunu düşünüyorum ama ya sonra parçasını bulamazsak?Yani kafam oldukça karışık.

ugurcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur akyay
    Halkla İlişkiler
     R1150GS
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    batiscim bence siyah diye inat etme kırmızı almayıda bi düşün bende kırmızı var en az siyahlar kadar iyi hatta renk dışında bi fark yok :D beşiktaşta madent in motoru var 2750ytl ye ve çok temiz bi motor bence bi bak ona olmadı ilerde paran olunca siyaha boyarın :D alt tarafı bi depo 2de çamurluk :d
    250 dd e9-b 2007-2009
    F650 "99 2009-2010
    FZS600 "03 2010-2013
    DL650 "05 2013-2014
    R1150GS ''00 2014-...

gezgin murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat özdemir
    Serbest Meslek
     zealsun chopper
     İçel-Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    BU HAYOSUNG MOTOR HAKKINDA KISA BİR BİLGİ VEREBİLİRİM VEDE TAM BİR BİLGİ HİÇ DÜŞÜNMEYİN DERİM ÇÜNKÜ BUNLARDA HERZAMAN İÇİN BİR SORUN VAR BUNLAR SERİ ÜRETİM OLDUGUNDAN HER HAYOSUNGLARDA HERZAMAN İÇİN SİLİNDİRLERİN BİRİ ÇALIŞMAMAZLIK YAPIYOR ARZA VERİYOR DİKKATİNİZE

Hyosunglar , suzuki motoru kullanıyorlar. ancak hyosung'un yedek parça fiyatları çok abartı. sissy bar , koruma demiri ven cam isterseniz extra aksesur olarak alıyorsunuz. 900 dolar gibi bir rakam tutuyor..

Seri üretim ile her zaman bir pistonun çalışmaması arasında bir alaka kurmadım sevgili Murat..

Alıntı ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
    batiscim bence siyah diye inat etme kırmızı almayıda bi düşün bende kırmızı var en az siyahlar kadar iyi hatta renk dışında bi fark yok :D beşiktaşta madent in motoru var 2750ytl ye ve çok temiz bi motor bence bi bak ona olmadı ilerde paran olunca siyaha boyarın :D alt tarafı bi depo 2de çamurluk :d

Kırmızı Regal Raptor almayı gerçekten hiç istemiyorum abacim ya.Siyah harici bir renk düşünmüyorum açıkçası.

Hyosung'larda bir problem çıkıyormuş sanırım , Türkiye'ye de gelen bir seride üretim hatası varmış.5500 devirde tıkanıyormuş.Bunun gibi bir şeyler okumuştum kendi sitelerinden , ancak garanti kapsamında değiştiriliyor.

Yedek parçalarının pahalılığı konusunda haklısınız.İnanılmaz fiyatlar istiyorlar.

gezgin murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat özdemir
    Serbest Meslek
     zealsun chopper
     İçel-Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı

Seri üretim ile her zaman bir pistonun çalışmaması arasında bir alaka kurmadım sevgili Murat..
    SİZE ŞÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPA BİLİRİM ABİCİM ŞİMDİ HAYOSUNGLARDA SERİ ÜRÜTİM DEDİGİM ATIYORUM 1000 TANE AYNI AYARDA MOTOR ÜRETİLİYOR VE BU 1000 TANE MOTORDA DA AYNI ARIZA MEVCUTTUR BİRİNDE PİSTON ARIZASI ÇIKIPTA DİGERİNDE ÇIKMIYACAK DİYE BİR ŞART YOK BU 1000 SERİ ÜRETİMDEKİ BÜTÜN MOTORLARDA AYNI SORUN % 100 OLUYOR VE SİZİNDE TABİİ ÇOK SERVİS TANIDIGINIZ MUAKKAK Kİ VAR AMA BURDA BENİM HAYOSUNG SATICISI BİR ABİM VAR TANIDIGIM O KENDİSİ BİLE AYNI ŞEYİ SÖYLEMEKTE BU SERİ ÜRETİM MALLARI GARANTİDEN DEGİŞİYOR AMA BUNUN YANI SIRA AYRICA VERİLEN ARIZALARIN YANI SIRA GARANTİDE OLMUYAN PARÇALARDA VAR DİYOR ANLIYACAGIMIZ GARANTİYE GİDİYORUZ AMA EKSTIRADAN CEPTEN PARA ÇIKIYOR BENİM İZAH ETMEK İSTEDİGİM BU AYRICA YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜRLER

DİKKAT HYOSUNG RESMİ SİTESİNDEN ALINTIDIR..!

merak ettiğim krankı sadece gt250r mı kırıyor?

gt 250 yada gv250 ile krankı kırılan kaç kişi var?

soruyorum çünkü bazı arkadaşlar yorumlarında gt250r'ın krank kırdığını ve motoru kesinlikle zorlamadığını ifade ediyor.

gt250r, gt250 comet ve gv250'nin motorları aynı. sadece gv250'de subap zamanlamasından kaynaklanan fark dolayısı ile torku çok az bir miktar yüksek.

kısacası aynı motor aynı krank aynı sistem.... gözüme takılan hep GT250R kullanıcılarının krank kırdığı. acaba gt250 comet kullanıcılarından yada gv250 kullanıcılarından krank kırılması sorunu yaşayan yok mu? yoksa ben mi gözden kaçırdım?

Duhan MALÇIK
    Mağaza Yöneticisi
     Cbf 250
     Yalova
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    güsel motor walla
    GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Bu motorlar kore malı ve sağlam oldukları söylemiyor, parça fiyatları hakkında bilgim yok ama, japonlardan geri kalacaklarını zannetmem, 2 motor arasında tercih yapılacaksa kawasaki derim ama temizinden olacak.

dinyeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oktay saglam
    Makina Mühendisi
     Regal Raptor DD-250 E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hocam ona verilen paraya drag star derim....yamaha 650
    No MoRe BeTs...!

OkTaY
    ANKARA/AYRANCI

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı dinyeper Nickli Üyeden Alıntı
    hocam ona verilen paraya drag star derim....yamaha 650

Temizi için 10.000 lazım, o kadar nakit olsaydı gerisini kredi kullanır sıfır alırdım

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)